x der wat xtvt untuk wanita ker.........

Discussion in 'Keluarga' started by Jaja Nazri, Feb 23, 2012.

  1. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    Rasanya ramai gak..... pasangan tuan2 yg join dunia hanyir nie..... x ada cdgn wat xtvt utk mereka ker....
     
  2. otc

    otc Marlin

    erm.... erm... erm... biasanya KDN ikut den manceng jer :p
     
  3. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    ade cadangan boleh diusulkan ke?
     
  4. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    Saya pun baru jer join....nak kenal gak yg dah pro memancing golongan wanita...... dapat kongsi pengalaman.....
     
  5. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    http://www.pancing.net/index.php?topic=23358

    soalan no7
    Salam Puan,
    dengan tertubuhnya Persatuan ini,persatuan amat berharap jika ada dikalangan kaum wanita sudi tampil menjadi ahli...
    para2 KDN Pnetter sebenarnya supporter yg kuat........banyak disebalik tabir je....

    kalau ada cadangan...sila kemukakan!!!!
     
  6. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

  7. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    Awat bj.......
     
  8. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    tunggu surat jemputan yer.. baru masuk tahun 2012 ni.. tahun lepas kalau tgk report sebenarnya banyak aktiviti yang kita pernah buat untuk family antara yg popular moh serangAngler Resort.

    InsyaAllah, tahun ni akan berlambak aktiviti kekeluargaan macam ni.. jom join MUT
     
  9. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis


    [SIZE=12[b][/b]pt][size=10pt][size=10pt]lau ada inform la yer...lau free insyaallah datang...........[/SIZE][/size][/size]
     

Share This Page