warga p.net kaki pool @ snooker

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by kudinz, Apr 5, 2010.

  1. kimie

    kimie Marlin

    kaki ader komplot masa nih....
     
  2. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    ye tak ye.... pemancing.. hehe... lupa lak... ;D
     
  3. adyputra

    adyputra Tenggiri

    dorg hampir setiap minggu main kat snuker blakang south city plaza/sebelah ciurt badminton bsc dan blkg higway tuu..

    ramai gak yg main...dlm dua atau tiga table..satu table player dah 5 org biasanya...yg dtg lepak minum sambil layan megi sup pun ada..

    minggu ni xde sb xda sms invitation lagi..heeheee..mybe nxt week ade la tuu ;D
     
  4. batu laut

    batu laut Tenggiri

    salam hari pertandingan sy takdpt join coz kat outstation.
    bila2 ada area puchong halola buleh layan main sama2 hehehehehehehehe
     
  5. latuktua

    latuktua Siakap

    kalau kat area perak confirm la tuk join,kiu yang ada tu pun dah berabuk.. ;D
     
  6. kechek bilis

    kechek bilis "moh ngail sampai lebam" ..

    salam... xwat lg ke??? men bese2 pun jadi la... men kat ne??? ;D
     
  7. kudinz

    kudinz Marlin

    sejak dua - tiga - empat nih semua org bz.. huhuhuh
     
  8. kechek bilis

    kechek bilis "moh ngail sampai lebam" ..

    huhu.. bz mancing aje... ;D
     

Share This Page