warga p.net kaki pool @ snooker

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by kudinz, Apr 5, 2010.

  1. adyputra

    adyputra Tenggiri

    woooiii...mane adeeee....cakap depan sidemirror nampak?? ngeh ngeh..

    hati2 dgn anglermy...aku dengar dia bayar duit trip jarak pakai duit paw lakibol je...wakakakaaaa...laaarriii.. ;D
     
  2. kimie

    kimie Marlin

    kikiki...ramai tererist ghpoer nya...
     
  3. adyputra

    adyputra Tenggiri

    hati2 kimie...anglermy tu bahye...si naga 14/15 tuuu....wakakakkaakaaa........preeengggg....laarrriiii.... ;D
     
  4. kimie

    kimie Marlin

    hehehhehee.......
     
  5. kudinz

    kudinz Marlin

    Kimie pon bahaya gak tuh.. 14&15 x 4 + pow game.. :D
     
  6. kimie

    kimie Marlin

    pegang chalk buley laaaaaaaa
     
  7. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    takda... takda... kita himpun duit kita beli table snuker 4... ok tak?? wakakakaaa.... ;D
     
  8. kudinz

    kudinz Marlin

    Agak2 kalau table snooker ade kt kolam SF.. yg mane lebih laku.. menjerat siakap or menjerat duit member..?? Lalalalalaaa
     
  9. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    wooo owww... no lucky ball okayyy... ;)
     
  10. kudinz

    kudinz Marlin

    Isshhh tuan sheikh nih.. mane leh main lucky ball kt public.. nanti kena masuk jail..
     
  11. kimie

    kimie Marlin

    [​IMG]
     
  12. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    bila kimie nk upload gambar sessi snuker plak??

    So?? Seperti yang dibincangkan

    Kita buat Liga... 1 kumpulan 4 orang

    RM10/head pendaftaran

    Peserta undi ikut table, kalah bayar table

    Game kalah mati.. (takda la yg kalah kena tunggu lama sgt)

    Hadiah untuk 3 terbaik..

    sekurang²nya 12 orang peserta untuk 3 kumpulan.

    Lokasi cadangan, Shah Alam / Puchong / Cheras (bergantung kepada penyertaan)

    Liga akan berlangsung selama secepat yang boleh ditamatkan.


    Hadiah tempat pertama : Voucher RM15 Memancing di KDK, Voucher Makanan RM5 di Nodri Cafe dan Wang Tunai RM50.00 serta piala Pusingan.

    Hadiah tempat kedua : Voucher RM15 Memancing di KDK, Voucher Makanan RM5 di Nodri Cafe dan wang tunai RM30.00

    Hadiah tempat ketiga :Voucher RM15 Memancing di KDK, Voucher Makanan RM5 di Nodri Cafe dan wang tunai RM15.00

    Sponsor hadiah di alu-alukan... ;D

    *angan-angan je ni... tak tau ler kudinz dgn kimie stuju ke sekutu?? 8)
     
  13. kimie

    kimie Marlin

    japp...tgh pikir nih
     
  14. kimie

    kimie Marlin

    jom arrrrrr main....ada bran kerr ???? kikikiki

    [​IMG]


     
  15. kudinz

    kudinz Marlin

    Kimie dah keluar surat jemputan.. :D Eden support jew..
     
  16. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    cekap tul la semboyan kita ni... layak jadi yb... ;D
     
  17. adyputra

    adyputra Tenggiri

    terbaekkk... ;D
     
  18. kimie

    kimie Marlin

  19. kimie

    kimie Marlin

    assalam sumer...

    tarikh tutup penyertaan ialah pada 21 julai ini........

    di harap pada siapa yg nak juin boleh lah memberi nama serta membayar yuran seperti yg tertera di page 1.(kan apa ..senang nak susun serta beli @ booking apa yg patut.....kerjasama tuan2 teman ucap kan terima kasih...


     
  20. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    mana kaki? tak kan senyap dah? hahahahaa...
     

Share This Page