warga p.net kaki pool @ snooker

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by kudinz, Apr 5, 2010.

  1. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    uik.... lain je munyiknya tu... errr... tk campurrr.... :eek:
     
  2. aNLerMy

    aNLerMy Marlin

    KL - Ipoh - Penang....Center Ipoh...Tambun Inn Snooker Center atau Golden Q, Ipoh Garden...kikiki
     
  3. kudinz

    kudinz Marlin

    Huhuhuhu anglermy... tengah2 gak laaa tuh.. Nih cadangan sy laa.. kalau kita buat kt shopping complex seperti mines kesenangan utk KDN anda sekalian.. dorang leh jalan2 and kita leh bersuka ria.. xade laa dorang duduk je tgk kita main snooker.. mmg table agak mahal tp keselesaan dan kesenangan bg semua pihak.. tp kalau harga yg dipertikaikan.. susah laaa.. main lucky ball boleh plak 5, 20
     
  4. airy

    airy 0176359831

    cantik je tulisan die..kecik comel..hahaha ;D ;D ;D :D ;D
    saya xkisah..on je
     
  5. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    jgn campur tuan...............biar tuan kimie yg jawab......hahahahaha..
     
  6. adyputra

    adyputra Tenggiri

    tempat tu best...bersih..table pon masih cantik n tak haprak...betol2 dekat area sebelah court badminton dan area belakang south city plaza...scgtxx tao tempat tu katne tp dia sombong xmo join kitorang aritu...wakakakakaa
     
  7. adyputra

    adyputra Tenggiri

    Re: Pertandingan Snooker P.Net

    pandai ko ek mie guna ayat "pancing"!! weh...kalo turun roger la kitorang...biasanya ari jumaat mlm lepas lepak minum dlm pukul 10-11 dah ada kat sana..
     
  8. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    uiksss....namo den kono potik.....

    sori la bang ady...bukan takmo jion.....

    tp takut tgk kome suma letup bola../....hehehehe
     
  9. kimie

    kimie Marlin

    apo nih ??/ apo nih ?? potik gitar ko apo ??/
    kikikiki

    jawab ??? eh ??/ apa lak teman yg kena jawab nih...konpius den.konpiussss

    :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
     
  10. adyputra

    adyputra Tenggiri

    letop bola sekadar lepas geram tensen keje n berhibur dgn kengkawan je cd..bukan masuk pun bola tu..
    tapi stiap jumaat biasanya ada...kalo nak join roger2 laa..lepas main leh lepak minum lagi.. :p

     
  11. kudinz

    kudinz Marlin

    Hehehhe.. bukan geram sbb dah kalah RM150 ke..?? 8) 8)
     
  12. adyputra

    adyputra Tenggiri

    hahahaaaaaa...jgnkan 150...kalah doploh sen pun dah geram kudin oiii.. ;D

     
  13. kimie

    kimie Marlin

    haip...... ;) ;) ;)
     
  14. aNLerMy

    aNLerMy Marlin

    Re: Pertandingan Snooker P.Net

    tggu Teman balik sane teman calling2...la nih KDN pun ade kat Ipoh...cuti panjang...tggu balik sane kite oonnn...start awei balik aweiii...hehe
     
  15. adyputra

    adyputra Tenggiri

    Re: Pertandingan Snooker P.Net

    canteeeeeeeeeekkkkkkkk.... :p

     
  16. kimie

    kimie Marlin

    kita pasti akan wat game....bakor lg.bakorrrrrrrrr..........kikikii
    utk merapat kan jembatan ukhuwah persaudaraan jer......
    bkn nak menang sgt ye tak ??? ;) ;) ;)
     
  17. airy

    airy 0176359831

    tuan kimie,balik jam nnti boleh la kot pekena se frame due..
    lame da sntuh que ni..mau bengkok jadinye..hahaha
     
  18. kimie

    kimie Marlin

    hehehhe..nt citer kt sana.....kudinz tuh pun ader tuh.....
    teman dah lama bebenor x pegang chalk nih... ;D ;D ;D
     
  19. adyputra

    adyputra Tenggiri

    korg layan ktne?
     
  20. aNLerMy

    aNLerMy Marlin

    Korang jgn bgtau kang ady g kat korang habih semua die katam...pas sorang...sorang balik pakai kotak...kaka...Tuh la cun sgt smpai org nak main kat tmpt biase pun tak berani main dgn ngko...dah nak cari mangsa baru plak....Slimer pun tak berani oooo....

    Meerrrrr ooo merrrr...hehe
     

Share This Page