WALKIE TALKIE ADA RADIO FM

Discussion in '~PASAR KARAT~' started by KOLAM PANCING ULU CHEMOR, Mar 26, 2012.

  1. [​IMG]
    [​IMG]

    Alat komunikasi dua hala boleh capai 10 km. Aku dah buktikan.
    UHF boleh guna dalam bangunan -gelombang UHF penembusan
    MOdel TYT dan weirwer UHF 5W tidak perlu lesen memancar.
    Frekunsi boleh seting sendiri tidak berlaga dengan orang lain.
    Aku beli 10 set pada pertengahan tahun 2011 tapi aku pakai 6 sahaja
    Baki 4 set masih baru dalam plastik kecuali aku keluarkan untuk test cuba try.
    Dulu aku beli banyak untuk dapatkan harga yang murah.
    Waranti pembekal dah tamat, tapi aku sendiri kasi gerenti kalau ada kerosakan asal, aku ganti jer dengan yang lain.
    COD KL di kawasan Jalan Jelatik, dan Jalan Semarak Kuala LUmpur. Hujung minggu boleh COD IPOH dan Chemor
    Sesiapa yang berkenan, siapkan hantaran RM240 sahaja bagi satu unit.
    Dalam kotak satu unit terdiri 1 Transceiver, 1 bateri, 1 charger, i desktop charger, 1 antena.
    Oleh sebab frekunsi boleh laras sendir, maka ianya sesuai untuk dengan mana2 apa jenis walkie talkie yang lain (UHF)
    Boleh kol 0142621660 Pak Harun. Memang barang aku BUKAN jualkan kawan punya.
     
  2. manblack

    manblack Tenggiri

    jenama TYT nie kan ke dah diharamkan....... ;D
     
  3. Ish kamu nie?? terkezut teman.
    Itu minyak angin la!
     
  4. mahathir

    mahathir 019-3779299

    1 set 2 wakie takie ke?????? apa je isi dalam kotak tu...
     
  5. Hahaha menunggu kawan2 tanya pulak yer..
    Satu set tu satu unit ler.
    Dalam kotak ada satu unit terdiri
    1 Transceiver
    1 Charger
    1 Desktop charger
    1 BAteri 1300mA
    1 Antena
    TQ tuan tanya
     
  6. nelayankota

    nelayankota Tenggiri

    Barang baek punyer...!!Boleh guna masa mancin ditengah laut jika ada konvoi dgn bot kengkawan...!!tgh laut jauh sikit dia punya jarak pancaran..!!! ;D ;D.Puxing ni Klon Motorola..!!Teman ada satu Puxing model 777 ,Vhf..!Beli..jgn tengok ajer..!!he he...!! ;D
     
  7. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Bump.......
     
  8. abang jo jer yang kenai tambi hehehhe
     
  9. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    cun ni.......
     
  10. razirusli

    razirusli Bilis

    salam contact perdana tuan nelayankota...igtkn xde rakan2 radio kt pnet ni rupanya ada..kembar lg..callsign sama bunyi cuma ejaan je lain..callsign saya 9w2ziy handle razi..
     
  11. Ada lagi. Sebelum komer nanti pegi kedai beli benda yang sama dengan harga mahal, kononnya nak standard beli kedei, mai tanya teman dulu untuk nesihat percuma tentang woki toki nii. Macam teman dulu, kalau tak kabo, eksen taknak bertanya hehehe
     
  12. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    mmg teman dah pakai kat site set nie dulu....
    skrang teman ingat nak beli.....nak beli 2 sebab nak buat keje senang....
    tp masalahnya xmampu lg.....byk sangkut lagi nie ;D
     
  13. berminat nehhh...ada gambarnya

    selalu g menotok payah nak bekomunikasi dgn member2 dan lepas ni dah ada 2 bot kena pakai benda ni.
     
  14. ni gambor dia.. harga rm250. COD area setiawangsa/melawati. Kalau nak cari2 tengok tempat lain lagi elok. Sekarang banyak dah murah. [​IMG]
     
  15. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Harga sudah naik karrrrr :eek: :eek:
     
  16. penyadau

    penyadau Aku Caster Tegar

    brapa jauh jarak signal antara walkie talkie ni tuan?..
     
  17. Yang lama tu harga 240.. yang baru 250 ada dua batch.. Jarak boleh capai
    10km
     
  18. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    BUYP ;D ;D ;D
     
  19. jamal_GT

    jamal_GT Pelata

    WALKIE TALKIE kalau ada FM radio, habis la battery.
    orang pakai walki talkie biasa nya takut battery habis.
    kini dengan Fm radio?? ;D
     

Share This Page