video2 koleksi . (update)

Discussion in 'Koleksi video.' started by BambooShark, May 3, 2012.

  1. BambooShark

    BambooShark -> = 0 1 7 3 2 6 5 1 3 6 = (Awal Syah)

    Daiwa test , toman zoo negara

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=V6NgrfZemVI&feature=related[/flash]

    Jelajah joran (ikan kolam)

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=PEDzLDA_nZE&feature=related[/flash]
    bagi pengemar ikan kolam , nah amik , putus dan putus , tusssssssssssss!
     
  2. M@rtd3T

    M@rtd3T ..................................

    Re: adakah ni event pancing di zoo tempoh hari??

    salah tu bro, tu video wei long tester daiwa, bukan ahli @ peserta pnet . video nie dah lama x salah tahun 2010@2011 ;)
     
  3. BambooShark

    BambooShark -> = 0 1 7 3 2 6 5 1 3 6 = (Awal Syah)

    Re: adakah ni event pancing di zoo tempoh hari??

    oooo.. abeh takkan tade video mase buat event kat zoo tuh kot . leh manceng kan time event tuh?
    ???
     
  4. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    Re: adakah ni event pancing di zoo tempoh hari??

    salam...yang event pnet tempohari di zoo adalah program Dirty Jobs, bukan program mancing carik ikan...repot ada KAT SINI

    yang tuan mensyen flyer tu....ceriteranya ada KAT SINI...yang ni pun terus senyap tatau apa cerita... ;)
     
  5. BambooShark

    BambooShark -> = 0 1 7 3 2 6 5 1 3 6 = (Awal Syah)

    Re: adakah ni event pancing di zoo tempoh hari??

    oh ye ke ? event dirty jobs tuh ek? lupa la hamba . tp tuan kate snyap? maksud tuan?? no update or report ke??
     

Share This Page