UPDATE PTT ANDA DI SINI

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by bidan, Sep 27, 2009.

  1. daydeng

    daydeng nilai

    kono cri enset dulu.. ;D..potang ni try cri anset,blackberry problem x siap2 g smpai skrg ;D ;D
     
  2. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    016 boleh buat PTT tak..... mana lah orang kuning ni....
     
  3. ojang

    ojang Phone : 012-6414733

    janji ada internet... ada phone android, blackbery, iphone, atau pc... dah leh ptt
     
  4. daydeng

    daydeng nilai

    jang kalu blackberry tu sume jenis bole buat ke?
     
  5. ojang

    ojang Phone : 012-6414733

    bole kot.. janji leh download software kat blackbery world tu... ntah mende tah... tgk sini http://zello.com/
    den baru burak ngan yan usha awek pramugari jepun... hahahaha
     
  6. daydeng

    daydeng nilai

    ceh.... :D :D :D
     
  7. ojang

    ojang Phone : 012-6414733

    lor... btol la.. hehehehe...
     
  8. daydeng

    daydeng nilai

    yans mano nampak prAMUgari...den nampak live lagi..dio barang2 kargo bnyak lah..prengggggggggggggggggggg :D :D :D
     
  9. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    den x muek...hahaa..hhaa.......
    ala..setekat skodeng tengok cctv apo barang...hhaa.hhhaaa..
     
  10. daydeng

    daydeng nilai

    ala setakat duk kek kargo tu ari2 mandang kargo tu apa barang.... :D :D :D :D...
    abg2 badang angkek barang tu leh lah ko eksyen :D :D :D :D
     
  11. Pikachu

    Pikachu Komplot Nilai 019-3040063

    sajo jo den nak nyampok....

    Yans .. nampak barang2 kargo yo... puiiiii !!!
    Dendeng .. tengok dalam TV yo ... Pirah !!!

    den nie haaa jang... macam2 bontuk .. nak bulat nak leper .. semuo dopan mato den nie haa... :)
     
  12. daydeng

    daydeng nilai

    ala setakat lepar,bosar p lagi 2-3ari nak mampos apo barang ;D ;D ;D




    amaran untuk pikachu ~ jgn smpai den monitor ko yo,ko isap rokok den panggil kesihatan... ;D ;D
    sebatang rm500..ko jga2...hahahahhahahahahahahahha


    wei pika,ko kalu x rogol umah ni leh x...org bincang hal len ko rogol lak yea :D :D
     
  13. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    deng salah org la..hheehh.hheeh.....
    ala...setakat tengok bontuk jo x guno..awek x bole koll..henpon bini pogang..prengggggggggggggggggggg.....kui..kui..cabotttttttttttttt................hhaaa
     
  14. daydeng

    daydeng nilai

    PRENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...HAHAHAHAHAHAHAHA..CAYA LAH YANS :D :D
     
  15. KOMA

    KOMA Bangau ITU biasa...

    Ado lagi ko sapo2 PTT guna Zello nim?
    Add den Awie BlackCATS
     
  16. bidan

    bidan "Mancen sampai Pensan"

    Salam tuan. Mohon maaf lama dah tak ber PTT. katup lama dah. La ni lagi copet guno line. janji ado internet...
     
  17. cromox44

    cromox44 cromox44

    assalammualaikum..saya pun ade zello jgk,,join kat cenel pancing pancing,,meh invite la saya.lembaga83
     
  18. ah.pec

    ah.pec 01:76:87:07:87

    eerrr... PTT tu mende? ???
     
  19. bidan

    bidan "Mancen sampai Pensan"

    Ardehhhh... PTT=Push To Talk. Kalau android dia panggil zello. La ni PTT tak main dah.. whatapps dah menggantikannya... dah jadi sejarah nokia symbiem os.
     
  20. ah.pec

    ah.pec 01:76:87:07:87

    ooo... yg cam walktie talkie kan.. skang dh byk apps...
     

Share This Page