UMPAN UNTUK KELI [XXL]5kg ke atas???? TAPI UMPAN UTK DI KOLAM BAYAR!???

Discussion in 'BAIT aka. UMPAN.' started by mrkocai, Aug 3, 2010.

  1. ras

    ras ras@pancing.net

    haha,aku pun ada dengar sejarah tu,tu lah,si keli jahat sangat g pinjam toman nye misai x pulang2,hehe
     
  2. mrkocai

    mrkocai Mrkocai

    org mancing keli susah nak kalah..bleh untung ohhh kalo kena dgn umpan...
    3jam 35kh...1 kg rm1.50 uh3 mana x untung bawah balik modal...

    masuk baru rm25 :)
     
  3. medan

    medan Siakap

    mari mancing kat area melaka,tampin ada kolam keli tgk untung ke tak ada bran calling2
     
  4. ras

    ras ras@pancing.net

    apa nama kolam tu???
     
  5. mrkocai

    mrkocai Mrkocai

    masuk rm berapa?
    keli berapa kg ke atas?
    tolak balik 1kg rm berapa?
    uh3
     
  6. ras

    ras ras@pancing.net

    tu rasa nye dia tulis tolak balik,1kg,rm1.50
     
  7. Ary

    Ary Bilis

    forum terbaik bab umpan ikan keli dari otai2.. hehe.. akan di cuba
    sy dari sabah. umpan sabah nti sy akan kongsi juga. terima kasih. salam kenal n salam strike ...
     
  8. Ary

    Ary Bilis




    memang terbaik. dulu umpan ni still jalan kat sini(sabah). bila da ramai yg tau, agak slow sket da skg.
     

Share This Page