Umpan tapa baung Alan

Discussion in 'Air Tawar' started by r.hanif, Aug 5, 2015.

  1. r.hanif

    r.hanif Kangiaq, Perliss komplot - 0125080528

    Tumpang tanya siapa pernah pakai umpan tapa yang dijual oleh brother Alan dari putrajaya? Sebab igt nk cuba beli 1 balang untuk try dkt port baung di perlis.
    [​IMG]
     
  2. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    apa macam bro...
    dah try ke umpan tapa tu?

    lumayan tak hasilnya?
     
  3. r.hanif

    r.hanif Kangiaq, Perliss komplot - 0125080528

    Sebab xde sape yg bg respon kat sini, saye jd x berani nk beli sbb mahal gk rm40 tu..lepas tu duk eksperimen sndiri buat tapa dan akhirnya..sekarang kire tiap trip x bangau dah..tp byk size2 500gram-1kg je..mungkin baung jenis tmpat sye mmg xleh besar2 megatron kot..kalau ad peminat baung yg nk pkai umpan tapa sye, sye leh jual separuh harge la dr tapa alan jual..hahaha
     
  4. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Tuan hanif try sebelah mana?
    Kasi pm port tu 8) 8)
     
  5. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    bro r.hanif...

    masih produce umpan tapa utk baung kaa?

    kasi update sikit
     
  6. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Diam je tokey umpan, dh kaya kot hihi dh p cuti oversea kot
     
  7. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    bulan 12 ni nak p royal belum...kot2 ada umpan baong terbaik....hehehe
     
  8. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Habis le baung sana nti hihihi
     
  9. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    kali ni nak bawa perut ayam kot.... hehehe...
    kot2 dpat sambutan
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Try je apa umpan pon mana tau rezeki dpt gak hasilnya nti
     
  11. r.hanif

    r.hanif Kangiaq, Perliss komplot - 0125080528

    Haha maaf tuan, sekarang sambung study. Dah stop buat tapa.
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Study tu memang amat penting tapi klu time free cari duit poket jual tapa apa salahnya
     

Share This Page