Udang Galah Sungai Timun

Discussion in 'Gallery Gambar/video' started by aiyim, Aug 23, 2010.

  1. aiyim

    aiyim Fishing is my life

  2. paknjang

    paknjang Marlin

    tahniah!...mantap..
     
  3. aiyim

    aiyim Fishing is my life

    thanks bro..apa apahal..kalau nak mancing udang..leh helo helo
     
  4. paknjang

    paknjang Marlin

    apa kena megena lagu kat dalam video tu gan udang... ;D ;D ;D
     
  5. aiyim

    aiyim Fishing is my life

    lagu tue...kalau bini tak bagi mancing...suruh dia hafal lagu heheh
     
  6. paknjang

    paknjang Marlin

    ;D ;D ;D ;D
     
  7. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    ;D ;D ;D ;D
     
  8. irfan

    irfan Bilis

    besar gila
     
  9. budakchaah77

    budakchaah77 Bilis

    salam........ :)

    nk tahu sg timun ni kt mana ehhhhh....??? ??? nampak cam menarik jer sepit2 biru tu......
     
  10. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    tahniah tuan :eek: :eek: :eek:.. udang punnn besttt, poppp yeeyeehhh pon besttttttt hehehehe ;D ;D ;D ;) ;) ;)
     
  11. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Back ground music tu best la.... anak2 tuan tu bagi ker ayahnyer kawin lg ;)

    hasil yang mantops.... minggu depan turun.... yea ;D ;D ;D
     
  12. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    soalan "cupu emas" tu tuan berudu.. I LIKE IT :D :D :D ;) ;) ;)
     
  13. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    hehehe......... ;)
     
  14. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    hehehehe ;D ;D ;D
     
  15. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Sabar2,minggu depan kasi henjut semua ;D
     
  16. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    minggu depan ada komplot ke AM ::) ::) ::) ;D ;D ;D
     
  17. sauh

    sauh Marlin

  18. keluangmax

    keluangmax Bilis

    wuyooo.... best tuh...
    aku penah dengar kat sana mmg byk jongkong2..
    aku ingat nk try turun sana boleh bro?
     
  19. ras

    ras ras@pancing.net

    wah...best...tahiah tuan tanah ;D ;D
     
  20. syah

    syah ReZeKi aDa DiMaNa2..

    fuyoooo...mmg terliur tgk tpt dan hasil tangkapan macam tu,sungai timun dimana erk,Insya Allah ada rezeki blh pg cna..mana blh thn tgk jew,kena try punya..kat tpt syah nie mmg ada,tp selalu org yg x bertanggung jawab khianat..ada jew yg akan TUBA tpt sungai yg mmg byk hasil tangkapan udgnya...sebab tu jarang2 blh,dalam gambar tu pown kna tunggu hampir 2 jam bru dpt hasil..apa pown mmg caya lah,siap back ground muzik yg menarik.

    [​IMG]
     

Share This Page