tumpang tanya...ada tak geng2 pnet yg suka bela burung...

Discussion in 'P.NET {SUKAN & REKREASI} ---> Bukan Sekadar Memanc' started by Rijal, Sep 28, 2011.

  1. Alu_alu

    Alu_alu Siakap

    Setahu saya cina pompuan tu dia bawa masuk smagulle dari indon pakai tongkang bro...harga boleh kurang gila gila...kalau minat saya boleh pm no dia
     
  2. wan82

    wan82 Marlin

    owh..ye ke..sebab kat gelang patah pun ade org buka farm,main parrot yg besar2 jer...bleh la pm kan no die..mane tau..ade yg berkenan ker.. ;D :D
    huhu..stok mantap2 tu bro.. ;D :D ;)
     
  3. Alu_alu

    Alu_alu Siakap

    Ni number dia 0177781614 joice nama dia....
     
  4. wan82

    wan82 Marlin

    ok..thanks bro...

    sekarang bro dah xde main lg ker?
     
  5. Alu_alu

    Alu_alu Siakap

    Memang nak main parrot tapi kaadaan rumah tak menizinkan...nanti pindah rumah baru cari corner lot baru best hehe sia buat teat breed grey lagi
     
  6. wan82

    wan82 Marlin

    huhu..cantekk...cag harga ok,manyak untung woo klu jd.. ;D :D

    yg nombor bro bg tu..rasenye die nie dah jd tokey kedai kot...mahal harga kat kedai die...huhu.. :'( :'( :'(
     
  7. Alu_alu

    Alu_alu Siakap

    Yes sekarang dah buka kedai harga memang boleh tahan tapi pada yg dia biasa jual harga leh dapat gila gila best tapi dia tengok org gak...dia tak kenal dia sembelih hehe
     
  8. wan82

    wan82 Marlin

    haha..memang die jual mahal sesangat kat kedai tu..org2 besar je kot yg beli dgn die.. ;D :D ;)
     

Share This Page