trip yang boleh bawa isteri

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by man rsa, May 29, 2009.

  1. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    bagus gak tu.....tp aku kalau manceng area PD aku slalu tanya isteri aku,kat mana port baik..dia lgi pro pd aku daaa............
     
  2. ptit

    ptit Tenggiri

    tahun lepas sumer trip mancing aku...family aku ikot sekali.....tempat yang best kami pi....

    1) langkawi....aku siap mancing skali ngn KDN....anak tinggal hotel dengan penjaga...lepas tu bleh shopping...
    2) penang....aku pi mancing ngn kenkawan....family pula jenjalan area penang...
    3) sawarak....aku pi mancing 3hr 2 mlm....family aku pi jenjalan area sana...balik mancing..aku join jalan-jalan...
     
  3. ajoharis

    ajoharis Marlin

    sekali pi mancen ngan kdn + anak syok juga....
    makan disediakan... semua disediakan.... lebih kepada santai dan relex... tapi kena hati2 kalau bawa anak kurang 10 tahun....
     
  4. c3

    c3 Marlin

    best oo bwk bini....bila dia dapat ikan lg kelekar....hahaha,
     
  5. cooyard

    cooyard Marlin

    Tapi jangan lupa suh KDN berhati2 ngan mata kail/lure.
    Sabtu lepas kawe nyer KDN dah kena 2 jahitan kena mata kail/lure :'(
    coz teruja sgt dapat bapak ruan.
     
  6. Thylord

    Thylord BabyBelida

    Kelong paradise tu satu kepala satu joran jer ker... atau boleh bawak lebih dari satu
     
  7. Zass

    Zass Marlin

    Bahaya wooo..bwk kdn skali mancen.....KUMPOO wehhh :eek:
     
  8. Zass

    Zass Marlin

    yuppp....kelong paradise(BNO) harga ikut satu kepala...joran bole bwk bape btg yg anda suka
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Wahhhh topik laaaaama dah dekat 5 tahun takde update ;D
     
  10. Thylord

    Thylord BabyBelida

    macam menarik ja kelong nii ;D
     
  11. ewak

    ewak Arowana

    agak2 sapa yg kumpo :D
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Mungkin sebab kumpau le tu laaaaaaama sangat takde update ;D
     
  13. cooyard

    cooyard Marlin

    perghhh lama punyer topik.
    last kawe coment 2010, ni dah nak masuk 2015.
    ;D ;D ;D
     
  14. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    dalam perancangan nak bw KDN naik OFB sekali lagi... best oooo.... ;D
     
  15. Zass

    Zass Marlin

    Kelong BNO ni dah x bape menarik le skrg bro.....kawasan sekeliling kelong bnyk dah dipenuhi lumpur ...ikan pon dah x bnyk...kena air surut semilang bnyk bwh kelong guna umpan udang idup..yg bestnyer mkn 4 kali sehari ;D

    [​IMG][​IMG][​IMG]
     
  16. Zass

    Zass Marlin

    Adehhh king ewak...bwk kdn kena bwk panadol kena angin laut cpt fenin itu yg kumpoo tu dok layan fenin ;D
     
  17. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    ;D ;D ;D
     
  18. Thylord

    Thylord BabyBelida

    kalau ada geng yang pergi tahun 2014 boleh la komen sikit...
     

Share This Page