trip yang boleh bawa isteri

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by man rsa, May 29, 2009.

  1. Mrmango

    Mrmango Tenggiri

    dunia anda yg punya la Labi. shabas
     
  2. abu_cardinal1593

    abu_cardinal1593 Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

    suami mithali katakan.... ;D
     
  3. Mrmango

    Mrmango Tenggiri

    bini misali la tuuu bro SK.

    p/s agaknya dia pakai ayat apa ek. suruh pilih kasi lesen pancing atau sain borang bertulisan jawi kot kekekeke
     
  4. wawi

    wawi Marlin

    depan bini pijak semut pun tak mati maunya bini dia tak sayang... ;D
     
  5. abu_cardinal1593

    abu_cardinal1593 Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

    wah Wawi dgn gambo avatar baru lerr...cm pegawai pejabat agamalah... ;D ;D..guraw jer bro..
     
  6. wawi

    wawi Marlin

    ;D ;D nak jadi suami mithali ni..haha..gambo g kursus mandi mayat
     
  7. Labi

    Labi Pelata

    thank you mrmango, abu dan kawang2 semua di atas keikhlasan anda..

    memang pijak semut tak mati bro wawi sebab semut tu pakai helmet..hehe

    bukan apa..kaum isteri patut bersyukur sbb hobi kite sume mancing..bukan hobi mengumpul setem, main dam atau pun merempit..

    sekadar pendapat peribadi ;D ;D
     
  8. Mrmango

    Mrmango Tenggiri

    saya sokong lah bro Labi.

    kita laki2 ni patut ada hobi, kalau tak tak adventurous lah hidup. jadi kena la pilih hoby yg baik2 contohnye MANCING :)
     
  9. Labi

    Labi Pelata

    betul la tu bro Mrmango.
    kurang2 kalau ada hasil boleh buat lauk..isteri pun senyum..
     
  10. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    salam suma.
    org umah sy tak kisah kalau sy nak mancing kat mana.
    cuma masalah anak kecik lg jd nak mancing pun susah la ni. ::)
     
  11. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    sabor le.........sementara tunggu ank kecik tu jd besor......

    bole la kumpul brg pancing bebanyk.....hehehe
     
  12. Labi

    Labi Pelata

    anak kecik dah besor.
    alih2 ada adik kecik pulak lagi bro CD. camno?? ??? ;D
     
  13. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    Bro labi... bukan nak besar sgt.
    la ni belum leh bjln lg. :) :p.

    bro cd..
    tgh nak kumpul la skrg ni.
    nak bodek aji kot.
    koleksi aji ado 3 beg. ;D
     
  14. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    ala...amik je...

    dia bukan perasan pon...........hehehe
     
  15. pancing usang

    pancing usang 173692971

    hehe..rizal klau dapek bodek aji, bodek la 1 beg utk den skali....haha...klu dio xbg kto rompak yo beg dio tu..hahaha

    p/s: rizal ekau jgn koba kek aji lak kto nk rompak beg pancing dio lak...hahaha;p

     
  16. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    den tak kobar kek aji.
    shhhh jgn ckp kuat2 nanti aji tau. ;D :p

    tak leh bro cd.
    aji tiap-tiap ari kiro dia punya mesin & rod. :D :D ;D

    aji jgn mare yea. gurau2 pg2 ni. ;D
     
  17. pancing usang

    pancing usang 173692971

    haha..aji siap buek inventory checklist lg tu kek mesin2 dio ko? haha..musti ado auditor nk dtg audit brg2 panceng aji tu..haha

     
  18. mukakeli

    mukakeli Marlin

    warith, ekau nak potong line eden nampak... kito kongsi berduo nak... heh heh heh.... :eek: ::) :-* :'(
     
  19. Labi

    Labi Pelata

    dah boleh bejalan tu dah kira ok la tu Rizal. brapa bulan baru anak ko ni?
     
  20. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    bro mukakeli, sy tak potong line laaa.
    sy je nak bodek2 kot2 aji leh bg. :D

    bro labi..
    baru nak masuk sethn la.
     

Share This Page