trip yang boleh bawa isteri

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by man rsa, May 29, 2009.

  1. Labi

    Labi Pelata


    kelong paradise waterfront resort.. ;D ;D
     
  2. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bgus gak tu..............

    nanti sy cuba bincang ngan ahlul yg lain....
     
  3. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    anak kecik boleh bawak skali ke kt kelong paradise tu.
     
  4. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bole sesangat...........cuba tk website dia...

    bilik cam hotel....ada playground...karaoke...

    dia punya pagar pon selamat utk bebudak...
     
  5. Labi

    Labi Pelata

    kalo nak p kita amik la anglers day..satu kepala RM120 jer..

    Umpan disediakan ke tak bang?
     
  6. Kail^Perak_Crew

    Kail^Perak_Crew Wut Minds can conceive, body can achieve

    elo sdare, awk tuh dah ade anak ke? anak tokak ado la kot hehehe ;D ;D
     
  7. man rsa

    man rsa Bilis

    isteri saya xde masalah. sbb sebelum ni pn dia pernah pegi dgn family dia.

    cuma nk tau klu nk pegi dgn group P.net ni ada yg sesuai tak. kalau kita muntah tu kena gelak dgn dia biasa la tp pas tu blh gak dia urut2 belakang ckit. dia pn suka macin gak.

    byk gak aktiviti dlm P.net ni. dia lak yg lbh teruja bila bg tau saya nk join.
     
  8. Labi

    Labi Pelata

    wahh...dah ok la tu man rasa.. :)

    untung la ko dpt isteri yg sama hobi
     
  9. man rsa

    man rsa Bilis

    rezeki masing2 :)
     
  10. wawi

    wawi Marlin

    isteri saya suruh beli satu set pancing kat die...green light....yahooooo!!!!!!

    tp....kalau nak g mancing ja mesti kena bwk plak kan?adeiii.....
     
  11. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    akhirnya.............syabas brader wawi......
     
  12. abu_cardinal1593

    abu_cardinal1593 Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

    nasib baik bini aku pun satu kapla...bahgia rumahtanggaa....heheheheee...
     
  13. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    kwn cuma bg pendapat je...
    nasib bakal org rumah suke gak mancen, dia suruh beli 1 utk die
     
  14. Kail^Perak_Crew

    Kail^Perak_Crew Wut Minds can conceive, body can achieve

    owh ok.. jgn marah ha hehehe... samo la den, tp ado masalah ni, org umah kwn mintak paling korok pon dia nak set abu sbb bpk dia fanatik abu.. mancen x pndi jgk kekeke ;D
     
  15. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    beli je la abu yg AYAM punye.........hehehe
     
  16. Kail^Perak_Crew

    Kail^Perak_Crew Wut Minds can conceive, body can achieve

    xleh bang kalo yg itu dah jd ABUYAM kekeke
    mesti x power..

    p/s: kwn ingat nak klentong die bg rod FIGO+reels cam ayam brand je skali dier tau la yg 2 ni ekonomi punye brand hahaha ;D
     
  17. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    banyak ada jual yg brand nya.........tp second gred la....

    DAIWA ngan SHIMANO bnyk ada yg seken gred..........
     
  18. man rsa

    man rsa Bilis

    isteri saya dh siap beli 1 set untuk dia sbb sblm ni dia cite dh pernh mancing di kenyir. bila bg tau kat p.net ni byk trip dia sibuk nk ikut. saya tgk kt p.net ni semua trip lelaki je yg pegi mcm mana nk bawa.
     
  19. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    kena buat trip keluarga pulak
     
  20. Labi

    Labi Pelata

    ha ha..kecian korang kene beli set pancing utk owg umah masing2.. ;D ;D

    aku pulak, owg umah yg belikan utk aku..hadiah besday lepas dpt rod Grand Tournament..next bday lak dia kata nak hadiahkan letrik la pulak.. ;D ;D
     

Share This Page