trip yang boleh bawa isteri

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by man rsa, May 29, 2009.

  1. man rsa

    man rsa Bilis

    salam semua,

    nk tanya ckit, ada tak trip yang boleh bwa isteri? kalau blh trip laut o kenyir.
     
  2. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bergantung pd jenis isteri gak ni.............

    klau yg jenis sempoi dan hardcore.....takde masalah rsanya nk trn laut...

    almaklum la.....banyak kemudahan yg kurang klau di tgh laut tu....

    tp klau kenyir............ok sgt la tu...

    satu2 nya kelong yg sesuai bwk org rumah ialah...KELONG PARADISE --> http://www.kelongparadise.com
     
  3. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    btul tu bro..elok bwk ke kelong je isteri tu..

    p/s:kalau bawak kelaut naik bot,takut kita muntah dia ketawakan je..ekekekeke
     
  4. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    yes... lagi satu takut bot takde toilet...
    susah nak buang air.... huhu
     
  5. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    cite pasal toilet kat bot ni..tringat ada member saya..susah nak kencing bila kat atas bot..
    cian dia...ekekeke
     
  6. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    hahahahaha....... sian mamat tu.....
    tapi dia kata tak serik lagi nak naik bot...
    akan datang dia nak turun lagi.... hehehehe
     
  7. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    congratulation untuk mamat tu..

    p/s:yg herannye bila tarek siakap,takde ingat nak kencing plak ???
     
  8. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    ingat beb... tapi dek kerana siakap dah tarik lupa plak nak kencing....
    ko tak perasan lepas mamat tu mendarat dia terus gi toilet.... hehehe
     
  9. mudim

    mudim To be happy people... go fishing -Ganbatté-

    laa... ingatkan ekau je yang perasaan ejoy, ari tu ngan kawan pun camtu gak... tabiat kot... hehehe... ;D ;D ;D
     
  10. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    tapi mudim....... mamat yang dimaksudkan kt sini............... aku laaaaa!!!!!! waaaaaaaaaaaaaa.......
     
  11. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    pengakuan jujur dari mamat tu..ekekekeke
     
  12. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    trip yg bole bawak isteri..............


    kemana lg.....klau tak ke kolam udang dalam kedai...........huhu
     
  13. Labi

    Labi Pelata

    ada sapa2 yang dah pernah pergi dan plan nak pergi??

    nak join??
     
  14. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    pergi kemana tu..?
     
  15. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    bot yang takde toilet tu masalah kecil je .................................. pamper kan ada ! jangan marah, lawak only !

    kalu isteri je ok, jangan anak2 nak ikut sekali !
     
  16. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    bg kwn x de masalah kalau isteri dan anak nak ikut.. penting diorang suka. bagus tu dpt share mancen dgn diaorang, hasil tu jd no 2, tp keseronokan dan keintiman keluarga yg penting.. ;D
     
  17. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    betul....tp cam sy cakap memula td la.........

    tgk jenis gak isteri ni.........memang plan nak hepi...

    tp klau muncung sampai dah bole sangkut hanger baju....parah kita nanti....

    p/s: sib baik la bini aku sporting gila "influenza"........kekeke
     
  18. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    apa teknik bro cd pakai? kasi sharing la dgn kwn2 ;D
     
  19. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    senang je.....

    sebelum kawen lg sy bwk (training) dia tentang outdoor aktiviti ni.....heheh

    jgn sembunyi perangai ngan bakal bini/bini.....biar dia tau apa kita buat...

    mesti dia syok punya...........heheh
     
  20. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    kwn setuju dgn cara bro cd... ;D
     

Share This Page