Trip Mancing Tekong AD @ Awang - Pulau 9, Jarak, Pangkor

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by TEKONG AD @ AWANG, Feb 16, 2010.

Tags: Add Tags
  1. cottai

    cottai ada ikan ada air,tapi ada air tak mesti ada ikan

    :mad: trip ni bukan aku buatlah!!!..cuma nak nyelit jer ;D ;D ;D
     
  2. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

  3. impreza

    impreza DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225

    skrg ni org masjid kawasan den asyik tanyo den yo....bilo nak mancing kek laut....den pun diam yoo....
     
  4. kadmatrik

    kadmatrik slim river

  5. wadi_lumut

    wadi_lumut tegar pancing

    salam awang... letak harga setiap trip baru ada yg berkenan... ;D
     
  6. sham82

    sham82 SAT 17 - 0163389386

    abg AD dah buat trip 4h3M ke skang?...
     
  7. Mr fisherman

    Mr fisherman Pelata

    kalu ade sesape yg buat trip dgn tekong ad nie..ajak2 la den sekali ;D ;D ;D ;D
     
  8. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Aiiii bang man nak g sorg je ke...... ajak la sy sekali.....
    nak ikut gak.... ;D ;D ;D
     
  9. zed

    zed Fishing is an obsession...

    haiyaaa...tukaq plak dah..
    banyk betui koleksi gambo minah ni kat hg..
     
  10. Abey79

    Abey79 Berkhidmat Kerana Agama, Keluarga dan Negara...

    Salam,
    Teringin betul nak try tekong ni gi Jarak.
    Apa setting sesuai utk gi Jarak ni?
    Stendet kedalaman laut berapa meter?
     
  11. na3mputra

    na3mputra Bilis

    Salam abg ad, trip ke P9 utk 4org tu ada kekosongan x antara 28april-3mei ni..blh abg pm anggaran kat sy x.? 017-4293738
     
  12. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    salam smua...

    mana la tekong kite ni ye...
    tgh belayar kot.........
     
  13. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Tekong Ad ni memang lama dah x on line agaknya ada la dekat 5 bulan..... cbuk agaknya......
     
  14. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    nak senang boleh call jer dia terus utk sebarang urusan...........
     
  15. apoik_pg

    apoik_pg Bilis

    Tekong AD blh bagi detail tentang harga dak...
     
  16. zed

    zed Fishing is an obsession...

    hang call ja dia
    dia dh x layan pnet dh kot
    bersawabg dh rnh dia nihh :p :p ;D
     
  17. aznur95

    aznur95 Bilis

    sekali nak try lah pi jarak, tengok apa cite...
     
  18. Bahari

    Bahari Guest

     

Share This Page