Trip Mancing Tekong AD @ Awang - Pulau 9, Jarak, Pangkor

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by TEKONG AD @ AWANG, Feb 16, 2010.

Tags: Add Tags
  1. Salam buat warga Pancing.Net

    Trip Memancing Bottom dan Jigging. dengan Bot Fiber 25 x 6

    Kawasan Pulau Pangkor - RM
    Kawasan Pulau Sembilan - RM

    Pakej untuk satu bot (max. 4 orang sahaja), umpan (sotong) dan ais.
    Makanan bawa sendiri.
    Masa - 3.30 ptg hingga 11 tengahari (keesokkan harinya)

    Bot Fiber 25 x 6 enjin Yamaha Enduro 60hp
    [​IMG]


    Trip Memancing Bottom dan Jigging. dengan Bot A.D 1 (44 x 12)

    Kawasan Pulau Sembilan - RM
    Kawasan Pulau Jarak - RM

    Pakej untuk satu bot (max. 8 orang sahaja), makanan & minuman, umpan (sotong dan ikan kembong) dan ais.
    Masa - 4 petang hingga 11 tengahari keesokkan harinya kecuali untuk trip Pulau Jarak 9 pagi hingga 4 petang keesokkan harinya.

    Bot A.D 1 (44 x 12 kaki)
    [​IMG]

    Rest Room
    [​IMG]

    Cabin
    [​IMG]

    Tandas
    [​IMG]

    Anjungan
    [​IMG]


    Pada yang berminat bolehlah kita bincangkan dalam topic ini atau PM pada saya.
     
  2. chukly

    chukly Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Salam abg ad, so confirm utk trip 21 n 22 hb ni, saya and kwn saya join (zairi) dari KL. Boleh tak abg ad. beritahu anggaran perbelanjaan (minyak, umpan etc. ;) ). So ada 2 lagi kekosongan, jom aaa geng pnet ;D ;D.
     
  3. koyan

    koyan Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    sian plak nengok chukly dtng darik jauh ngan kawannye...sy pon on gak le trip 21 & 22hb nih..kat ner nak jumpa/wang hantaran untuk menyunting trip lak brape???hehe
     
  4. chukly

    chukly Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Salute kt koyan ;D ;D , tgh tunggu reply tuan tekong ad, dah contact tadi, dia kasi detail mlm ni.
    -chukly 012-3011340-
     
  5. koyan

    koyan Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    jom kite same2 tunggu brape hantarannyer..mintak2 tak mahai...aminnn...
    - koyan 0195702762 / 0194732465 / 0125675851 -
     
  6. mad7044

    mad7044 Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Wa...meriah betul mancing kat area teman tu...Tekong AD saya reserve dulu leh yg 21/2..
    teman pun dari KL...kalau jadi teman polow chukly je..jumaat baru leh kompom
    Kampung teman dekat je ngam lumut...Parit...Perak...
     
  7. koyan

    koyan Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    hehe..nk ne tuggu tekong ad kompem..agaknye tekong ad ade kat p9 lagi nih..cadang kt tekong ad beli laptop ngan broadband..bleh surfing mase mancin..
     
  8. Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Salam buat saudara
    Cadangan yang baik akan dipertimbangkan, tengok bajet dulu kalau menteri kewangan umumkan bonos buat orang pencen.
     
  9. chikut

    chikut Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    salam tuan tekong ad
    nak tanyer bagai maner kalo dalam kalangan rakan komlot tu ade yg bukan warga p.net camner dengn hargenyer ? lai satu kalo untuk trip satu harijer bagai maner ade tak
     
  10. Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Salam buat saudara
    Untuk trip tu cuma isi minyak (+2T) anggaran - RM180,
    umpan (sotong) dan ais - RM 50
    Total - RM 230

    Upah - Terpulang, kalau bagi saya terima, kalau tak, pun tak apa.
    Makan - bawa sendiri.
    Apamacam setuju.
     
  11. chukly

    chukly Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Orait on ;D. Kalau 3 org, so cost tu bahagi 3 ;D (4 org lagi baguih ;D). Bertemu di mana and kol baper abg ad. Nak timing masa bertolak dari KL ;). Deposit kat mana abg ad.? Lagi satu rasa2nya, utk bottom fishing, batu no. brp guna tuan ad.?.
     
  12. chukly

    chukly Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Chikut and koyan, on tak ??? ??? ;D
     
  13. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    harga dan jadual yg baik.... tuan, apa kata tuan letak gmbar bot sekali? just cadangan sy...
     
  14. koyan

    koyan Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    oonnn..!!!..hehe..tunggu schedule terkini dari tekong ad..
     
  15. mad7044

    mad7044 Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Dasyat kau chukly...assignment DSS dah had mana progressnya...???
    buat assigment atas boat ke??
     
  16. chukly

    chukly Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Aduihh.... 3 hari ni kena struggle ler mad siapkan dulu ;D .... mancing ttp mancing.... 8)
     
  17. chukly

    chukly Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    Wireless dari p9 kot.. kejap ada line.. kejap takder line hehe ;D ??? ;D
     
  18. koyan

    koyan Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    bleh jadik..mungkin mase lalu kat celah2 p9 line ade sangkot..kene pake arial panjang skit kot..huhu
     
  19. chikut

    chikut Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    syer xdapat nak ikut cuti xdapat pada 22 aribulanni hibe sungguh rasenyer insyaalh ade trip2 lain aku jaoin :-\
     
  20. koyan

    koyan Marlin

    Re: Trip Mancing - Tekong AD @ Awang (kawasan Pulau 9,Pangkor,Jarak)

    insyaallah..usah sedih..xpe byk trip ade lai..klu ade sambutan bleh jadik tekong ad sambung schedule sampe bulan disember kot..idak gitu tekong ad??
     

Share This Page