Trip ke tuas yan

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by browning, Jan 31, 2012.

Tags: Add Tags
  1. hayden

    hayden Marlin

    tuan rizal, hari ahad ni x boleh pasal saya turun tuas hari tu, tapi minggu depan insyaallah, bleh kita p try kt bako arang. ajak bro browning n matt bear skali.
    cuma teman x sure air cantek ke tidak, balik rumah nanti teman check tide chart. tapi kalau cantik x cantik kita redah saja :) :)
     
  2. browning

    browning Jemuduk

    Blh bro...
    Sya on jer...tp ari ahad la...
    Ari len keja...
    Sebulan 2 nih susah skit nk cuti...
    Toke x bg cuti sgt sb org x cukup...







    Nk komplot???...blh jerrr...0135019900...
     
  3. utaka90

    utaka90 Tenggiri

    jom ripit......
     
  4. chucukulats

    chucukulats Tenggiri

    tu dia semua geng utara....hehehe.....
     
  5. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    mana ada geng...suma geng pnet jerr... ;D ;D ;D
     
  6. chucukulats

    chucukulats Tenggiri

    salam tuan Rizal JJ lama x jumpa......bila nak ngeteh lagi... ;D ;D ;D ;D
     
  7. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heee...bila-bila pun bulih tp SM bz jerrr skrg nii... ;D ;D
     
  8. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Depa nih ada komplot tertutup nih...bila tuh... ;D aritu balik sat pi sana tapi takdan gi Teluk Bayu...ader komplot nak gi Tuas ker bulan 5 cuti sekolah...minggu pertama cuti tuh cun ler
     
  9. browning

    browning Jemuduk

    Blh gak 2...klu nk wat trip kasi tau ler...
    Dh lma x p tuas...






    Nk komplot???...blh jer...0135019900...
     
  10. matt_bear98

    matt_bear98 Marlin

    ni hasil terbaru port tuan hayden...
    ikan kuku dalam sekilo lebih...

    [​IMG]
     
  11. hayden

    hayden Marlin

    hehehe sempoi, ikan kuku ni rare kalau kt pot tu, kalau tetanda n sekap merah tu besa la...hehehe mmg champion la mat bear... ;D ;D ;D ;D
     
  12. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    tahniah matt bear....tima kasih tuan hayden.... ;D ;D
    insya-Allah mungkin minggu kedua bulan 6 balik kg..... ;D ;)
     
  13. matt_bear98

    matt_bear98 Marlin

    kena p time ayaq besaq baru syok..hihi..tapi kalau bawa tuan hayden..p bila ikan makan..dia tok penghulu situ
     
  14. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heee...kena culik dia la nanti niiii.... ;D ;D ;D
     
  15. hayden

    hayden Marlin

    husih...tempat bukan saya punya....hehehehe, sapa2 nk p pon bleh, ada map kt page depan tu...tapi nk timing cantik time ikan makan mmg kena menuntut...hehehehe ;D ;D ;D
     
  16. matt_bear98

    matt_bear98 Marlin

    tuan hayden punya aura memang power...kalau bawa dia..burung bangau pun tak berani nak dekat...
     
  17. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heee...woww...hebat... ;) ;D ;D
     
  18. mytrail

    mytrail Pelata

    ingat bakar arang kat area kilang2 tuh ja.... smpai kat tepi laut pon ada no .... syok2... nak kena try pi cari nie..
    ~
     
  19. krieutara

    krieutara Marlin

    btoi...sy pown dh lama xp p.sayak...
    nk bottom boleh tp xpyh pakai ladung letak ja plastecin...
    kalo sangkut pown plastecin 2 ja luruh..jd slamat lah mata kail & prambut...
    ermmm lama xp p.sayak sjak dduk jitra dh nih...rndu! rndu tanda!!!!
     
  20. Zam Ajuli

    Zam Ajuli Guest

     

Share This Page