Trip jigging PD 30hb Ogos 2015

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by Yazz, Aug 25, 2015.

Tags: Add Tags
  1. Yazz

    Yazz Bilis

    Salam. Ade siapa2 yg berminat nk join trip jigging kat PD pada 30 Ogos 2015 ni? Fiber 30 kaki. Perlu 3 org lagi. Wasap saya 0162673110
     
  2. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    waduh2.... xdapek den nk pollow.
    Walaupun teringin sangat2 nk jigging sini, tp nak buek camno, ado kijo kek besut nuh...
    :'( :'( :'(
     
  3. cendawan

    cendawan komplot nilai

    naik ngan apek ke?

    aduu..tak dpt juin,next time bro
     
  4. OpsFishOn

    OpsFishOn Jemuduk

    Sape tekong bro? Cer details ckit..
     
  5. Yazz

    Yazz Bilis

    Tekong Anaz. Main kapal 3.
     
  6. azharun

    azharun Bilis

    saya ingat nak pergi 5hb...
    teringin jugak nak jigging or casting kat PD...
     
  7. azharun

    azharun Bilis

    saya nak per 5hb 9.

    nak try jigging kat area PD tanjung tuan ni...

    jom kita komplot sama2...

    kut2 ada otai yg nak join utk tunjuk ajar...

    boleh halo2 0176244269 - yun -
     
  8. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    30/8 dah ni .. ::)
     
  9. Yazz

    Yazz Bilis

    Salam. Next trip jigging PD pada 10 october 2015. Bot fiber 30 kaki enjin 115. Area laluan kapal. Tekong anaz. 5 orang satu trip rm1000. 3 seat kosong.
     
  10. Yazz

    Yazz Bilis

    Re: Trip jigging PD 17 Oct 2015

    Sorry.. Salah tarikh
    Tarikh sebenar : 17 Oct 2015
     
  11. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Ada kosong lg x?
    Camner nk kompomkan?
    Ingat nk join
     
  12. Yazz

    Yazz Bilis

    ade.. boleh wasap saya 016-2673110
     
  13. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Line Clear
    Boleh berguru dgn tuan nnti, masih nubis dlm arena jigging
    (xpernah jigging pd lg, ;D ;D ;D)
     
  14. lats840

    lats840 Siakap

    17 oct ker???
    keje pulak... igt kan dapek la den berguru...
    :'(
     
  15. Riepala

    Riepala Tenggiri

    Biasa set up PE brape dan jig brape gram utk main kt laluan kapal tu?target spesis jenahak ke? ;)
     
  16. Yazz

    Yazz Bilis

    iyo tujuh boleh aribulan sepuloh.
    den takdo la expert bab jigging ni
    basic basic yo
    sediokan jig 80g - 100g
    yang borek 150g - 200g dlm 2/3 batang ok lah tu

    rod 6' - 7'
    mesin 3000 - 4000 (buleh isi tali dlm 200m)
    tali main 30lb braid. perambut 25lb-30lb.

    ini setup yg biaso den guno..
     
  17. Yazz

    Yazz Bilis

    Tenggiri, jenak, cobia, talang, gerong belang, kerapu.. InsyAllah
     
  18. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Dh biasa guna, boleh turunkan ilmu beb
     
  19. Yazz

    Yazz Bilis

    haha terlopeh cakap lak

    Termasuk pak syed, ade 3 pemancing. nak carik lagi 2 pemancing.
     
  20. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    leh tahan sekali jalan rm1000...
     

Share This Page