TOMAN TANJUNG MALIM

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by botaque, Oct 21, 2010.

Tags: Add Tags
  1. reezal

    reezal 013-4261859

    em terliur tengok toman tue..
     
  2. kunang_kunang

    kunang_kunang "ku masih tercari-cari......."

    ini bole komplot kesana nih.....heheh
     
  3. jebon

    jebon Marlin

    jumaat ni ambe ke tg malim...ade keje di sana...
    insyaAllah,ambe ripit...tak puas ati aritu,kumpauuu
     
  4. botaque

    botaque Tenggiri

    Bro yg call saya hari tu ke?....lepas bro g hari tu...2 hari lepas tu saya turun situ main tepi tebing...tak banyak rise....baling2 depan muka pun x nak makan. Lagi pun air tinggi. Kat situ payah sikit tapi boleh cuba. Cuba pakai minnow pulak sebab bila air dalam toman akan terun dgn laju ke dasar.
     
  5. kunang_kunang

    kunang_kunang "ku masih tercari-cari......."

    keje betol ker....keje casting, hehehe
     
  6. jebon

    jebon Marlin

    ye...sy yang call hari tu ;D
    kat dalam gambar bro tu macam bleh landbase je?
     
  7. jebon

    jebon Marlin

    ada bran turun skali ler...hehehehe
     
  8. shinchan5501

    shinchan5501 D'art caster

    abg botaque...
    bg no tuan bot blh...klu keadaan mengizinkan nak turun T.malim gak....enjin sy bawa sendiri...nak bawak bot mls plak...hehehehehe....yg sblm2 ni tak sempat nak g...byk keje....
     
  9. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    ::)
     
  10. kunang_kunang

    kunang_kunang "ku masih tercari-cari......."

    xbrann la....hehehe, jumaat ke mlaka
     
  11. shinchan5501

    shinchan5501 D'art caster

    ko tak payah sengeh2...ko rehat la dulu setaun......jg kesihatan tu....jgn wat kwn2 risau....
     
  12. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    xkira nak ikut jugak.......dah ok dah........ ;D...bole la sifuuuuuuuuuuu
     
  13. botaque

    botaque Tenggiri

    Bro sinchan....minta maaf saya takde no dia. Dia phone pun pakai member dia punya. Saya main ketuk rumah dia aje. Itu kebetulan terjumpa dia dan bot tu bukan dia yang punya kawan dia buat menjaring. Setiap kali pegi pun dia yang ikut. Bot tu kecik aje dlm 8-9' dan ada kesan bocor. Tapi kebocoran tu...air masuk perlahan. Itu sebab saya turun dgn dia selalu.
     
  14. botaque

    botaque Tenggiri

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Gambar2 rekod yang pernah dinaikkan di port depan perkuburan Kg Keliang...awal tahun lepas. Sekrang susah sikit, payah nak naik. Lombong kecil belakang kubur pulak banyak haruan kat situ..tapi payah jugak..kena sabar banyak.
     
  15. shinchan5501

    shinchan5501 D'art caster

    mak ai reel dia....zillion+conquest dc.........patut la toman terpikat... ;D
     
  16. shinchan5501

    shinchan5501 D'art caster

    hehehehe...tq bro...tak per la...tak der hal....nnt bawa bot getah jer la...
     
  17. botaque

    botaque Tenggiri

    takde dah bro semua dah jual, masuk tasik dan yg tinggal conquest je yg dah calar balar..cukup berjasa...tetapi berbaloi..x yah servis 2-3tahun.
    Saya main lanyak je. Dulu awal2 casting saya pakai Surecatch BC...pakai sekali kena pacu terus patah syaf..
    terus x berani..pakai calcutta biasa. Ok sangat.
     
  18. shinchan5501

    shinchan5501 D'art caster

    oo...der gak dgr citer kwn2 yg brng tuan tu masuk tasik...erm.....tak der rezeki tu...tp yg penting tak patah ati...still mau casting lg...lg pon yg der tu still high end gak... ;)
     
  19. botaque

    botaque Tenggiri

    x de rezeki bro. sejak dari hari tu...saya cukup berhati2 tak semua tempat saya berani turun kalau x cukup persediaan. Keselamatan cukup penting..bukan utk diri tapi utk family...
     
  20. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    ;)
     

Share This Page