tips2 nak ayat kdn ... supaya bagi lesen pergi pancing...

Discussion in 'Info pemancing' started by JINPEKAN, Feb 12, 2013.

  1. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    menarik semuanya...
     
  2. Siparipari

    Siparipari Marlin

    Nasib baik gua bujang lagi ::)
     
  3. farzeli68

    farzeli68 H/p : 0197361900 (buka 24 jam)

    BUJANG KALU DUDUK DENGAN BANGLA SUSAH OOOO ::) ::) ::)
     
  4. Amir AzimeeArifin

    Amir AzimeeArifin Siakap Liar,kerapu,udang galah.. Amir 0199969945

    Minx jgn x minx... Klu Mintak bangla kna pastikan dapat yg betul.... Jgn di baling dgn cili benggala dah ler... Benjol wooooo...
     
  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    memang terbaik...tabikkk ;D
     
  6. Siparipari

    Siparipari Marlin

    ↲↲
    Jgn wat pasal wei..
     
  7. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    hak hak hak... asal malam peluk bangla.. asal malam peluk bangla... ;D
     
  8. fishmonger

    fishmonger Bilis

    KDN dah belanja rod penn legion satu dengan ryobi ap power hadiah besday.so far sebelum pegi mancing aku settlekan apa yang patut dulu.bagi la nafkah apa yang patut pastu baru la keluar rumah.hehe ;)
     
  9. farzeli68

    farzeli68 H/p : 0197361900 (buka 24 jam)

    alamak..KDN dah berbunyi..nak makan ikan baung pula...pergh mana nak gi mancing ni...bulan lepas nak makan lobster...ken agi mancing gak...mancing kat dalam bot bubu...baung pula cam ner nii..kerja banyak...
     
  10. iftitech

    iftitech Bilis

    Ni senario saya plak.

    Lepas makan malam, main2 dengan anak kejap. pastu.... G amik peralatan pancing dan susun apa yang patot.. hehhe

    Pastu KDN nampak dan dia kata "nak p mancing ke bang?"
    Saya "yer la syg". Sambil tersengih kambing.
    KDN "Jangan lupa pack baju sekali yer."

    ;D ;D ;D ;D ;D Selalu kena ayat macam tu dgn KDN.
     
  11. iftitech

    iftitech Bilis

    Biasanya sblm g trip saya akan bawa keluarga berjalan2 dulu. Beli keperluan yang patut. G makan pa dlu. Pastu bawa tgk wayang ker atau apa2 yg KDN suka (dia dah syak dah kita nak g mancing). Tapi berbaloi lah. Setakat ni teknik ni berjaya. Tp makan modal cket lah. Kalo sy nak p trip mesti sy simpan skali duit untuk bw diorang makan angin dan belanja.

    Tp mereka kan perempuan mesti kena ayat jugak. HEHE ;D ;D ;D. Papun yg penting selesaikan urusan keluarga dulu sblm keluar memancing. Restu isteri bg sy penting jugak.
     

Share This Page