TERKUJAT MENJEJAK "KEJOR A.K.A TENGAS BATU" & BAUNG AKAR BATANG KALI

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by rizal_p2, Mar 30, 2010.

Tags: Add Tags
  1. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    ni cito apo ni...

    abg mer cakap rizal cun...

    rizal cakap abg mer lg cun....

    adeh...len mcm...jgn la macam2 kawan2.........hahaha
     
  2. rizal_p2

    rizal_p2 0134261004

    ayoyoyoyo...den maksudkan hasil abg mer lg cun laaa...x do lain dah..huhuhuh
     
  3. SLiMER

    SLiMER Marlin

    itu hari kalu tak silap ydp shahalam ada relay invitation kat kome..tapi..kome pun bz..bnyk jugak trip2 rahsie...hehe...:)

     
  4. SLiMER

    SLiMER Marlin

    ni gayboy discreet punya plan......kome mana tau...pi men jauh2..syuh..syuhh....kehkeh... ;D

     
  5. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    bilo nak merempit lagi ? ......

    [​IMG]
     
  6. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    den pun nak gak join abg mer....hehehe
     
  7. tenryu

    tenryu NIK: 019-252 1413

    ~Salam bro rizal_p2~

    menarik betul hasil tangkapan tuh..
    kami ni geng mancing kt Rasa, selalu mancing kt sg rasa je..
    tak tau lak kt sg pinang tu ada port baekk lak..

    #nak join boleh? ;D
     
  8. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bole je join......
     
  9. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    otomen pun join ...
     
  10. Jambatan kg Gerachi Jaya susur air empangan keluar selalu org main rafting,bungee..lubok bawah tu,perghhhhhh!!!
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Bila nk ajak komplot??
     
  12. ikmalaizat

    ikmalaizat Tenggiri

    wah masih ada yg comment
     
  13. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    ade je...sekali sekala jenguk;)
     

Share This Page