tekong terbaik kat melaka

Discussion in 'Info pemancing' started by aseng, May 15, 2013.

  1. aseng

    aseng Bilis

    Salam..sesapa de info tekong2 terbaik area melaka?Lama dah cari tp x berjumpa..huhu
     
  2. kuku baru

    kuku baru ikan tak makan, kita kempunan

    salam.. sekadar berkongs :Di... kawan xpernah naik tekong lain kat melaka nie, kecuali bot Pak Abu jeti pantai siring 8) 8).... dari segi servis memang best.. ;D ;D
    bot fiber besarpunya.. :eek: :eek: kalau setakat 5 orang selamber jerk.. siap ada fishfender tau.. :p :p jadi xrisau cari lubuk.. ;D ;D
    dia ada 2 jenis perkhidmatan nak layan mikro jig or bottom.. kalau nak layan jig dia akan bawa kita ke sekitar pulau undan n pulau nangka.. memang terbaik.. talang, baby gt n ebek... kalau bottom memang banyak tempatnya... hehehe ;D ;D harga pun xmahal pergi pagi balik petang kalau gig=RM 400 kalau bottom=RM 350 satu bot... 22/6 nie kawan ada trip lagingan pak abu ni.. :eek: :eek: ;D tunggukan laporan ;D ;D
     
  3. lemanspring

    lemanspring Marlin

    nanti repot kasi up ye?
     
  4. May_LasH

    May_LasH Bilis

    melaka mesti la tekong abg abu.. bukan pak abu tau.. dia muda lagi la..sian dia..hihi.. saya da bertahun tahun mancing kat melaka dengan bot abg abu ni la.. dia pon ada kelong juga. . selalu kalo trip saya sewa kelong dan bot sekali.. mana member yg mabuk laut dok kelong..kami naik bot mancing..petang balik bawak hasil..bbq kat kelong.. terbaikk..pastu sambung mancing atas kelong sampai esok pagi..
     

Share This Page