Teknik casting........

Discussion in 'TEKNIK, GAYA, JENIS dan CARA PANCINGAN.' started by Bondiana, Mar 27, 2009.

  1. abu_cardinal1593

    abu_cardinal1593 Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

    kena setuju dulu bro..belakang blom tau lagi...kalo xde aral melintang tgh jalan mmg on jer..hehehehe...
     
  2. silalah datang..sila..sila..tapi bawa set pancing yang ampuh sikit ya...apa-apa pun sebelum datang call dulu..ingat nombornya...013-8524657..bukan tak mau masukkan gambar tapi dah berkali-kali buat up load tak masuk juga..saiz gambar besar kot..
     
  3. GENOSIDE

    GENOSIDE Biar gila manceng, jangan gila babeng

    Saye ni biasenyer akan outstation ke KK..katekan dalam 2,3 bulan ni saya kene pergi ke sane atas urusan kerja, bolehkah sekiranye tetuan Ismail membawa saye meninjau2 kawasan memancing / lubuk? hehehe....dah travel atas urusan kerja, mesti tak bawak set kan...
     
  4. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    BRO....

    GENOSEID... JIKA PERGI MEMANA BAWAK JE LIGH SET FISHING REEL

    BOLEH LAH LAYAN MASA FREE TU ......KESEMPATAN PERLU DI AMBILLL HHEH ;D
     
  5. GENOSIDE

    GENOSIDE Biar gila manceng, jangan gila babeng

    itu memang dalam perancangan, nak cari yang kecik2..tapi rod la pulak...nanti orang ingat bawak senapang pulak...tak pasal2 disoal siasat, kot2 disangkanya saye ni perancang perang ( tapi memang tengah merancang perang dengan ikan2 di sekitar semenanjung pun ni...heheheh )
     
  6. PeriGi_bIrU

    PeriGi_bIrU j0M ngAiL SamPaI LeBaM

    haha...nti xpasal2 org ingt gorila gerila mana lak sesat nih... ;D
     
  7. Kalau Sdr.Genoside datang ke KK,contact saja saya nanti..InsyaAllah..ada masa kita mancing sampai puas..tak payah bawa set pancing,pakai saya punya saja..gerenti puas hati..
     
  8. abu_cardinal1593

    abu_cardinal1593 Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

    Wahh...ni sudah bagus punyer offerr....x pyh bwk set sendiri...set bro Mohd. Ismail tu mmg hanyir tuh.. ;D ;D
     
  9. wanjoker

    wanjoker Jenama Bukanlah Tuah! Sambaran Yang Dikira!

    di sabah area mana?
    port tembaring kat mana??
    racun racun.. :-\
     
  10. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    WAHH WAHH SERONOK NYA...

    JORAN TAK YAH BAWAK MANCIN SAMPAI PENGSAN...

    I POLLOWW....2 .. :D
     
  11. wanjoker

    wanjoker Jenama Bukanlah Tuah! Sambaran Yang Dikira!

    follow jer haji.... hahahaa...
    tp saya rasa kalau dari miri ke sabah guna jalan darat mengambil masa 8 jam tu...
    tp mesti ada passport la untuk lepas ke border brunei..
     
  12. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    WAN

    DAH ISI K ? NO H/P....

    ADA MASA DAN OGKOSS NYA INSAALLAH.. 8)
     
  13. wanjoker

    wanjoker Jenama Bukanlah Tuah! Sambaran Yang Dikira!

    sudah2...
    insyaAllah... nanti ramai2 p sabah ;D
     
  14. Saya duduk disebelah utara Sabah..jarak dari KK lebih kurang 270km..(dekat saja tu)..Port tembaring ni berdekatan dengan rumah saja..tak jauh sangat..
     
  15. wanjoker

    wanjoker Jenama Bukanlah Tuah! Sambaran Yang Dikira!

    jarak tu mengambil masa dalam 3 jam gak tu...
    saudara pernah dapat tembaring tak?
    kalau ada, share skit gambar..
     
  16. abu_cardinal1593

    abu_cardinal1593 Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

    Kasi tunjuk gambar bang kasi racun kaw2 sama kitaorng semua....hahahahaaa....
     
  17. GENOSIDE

    GENOSIDE Biar gila manceng, jangan gila babeng

    Offer yang sangat bermakna dan dinanti-nantikan...pasal kalau dah outstation pasal keje, malas gak rasenyer nak bawak reel ke hulu ke hilir...hehehe
     
  18. Bab upload gambar ni,saya lemah sikit..dah cuba berkali-kali tapi gagal..tapi tak apa,cuba kawan-kawan bukak YouTube..taip Tembaring oh Tembaring..nanti akan keluar klip video rakaman kawan saya tu..kami trolling sekitar area sana pada hari tu..
     
  19. Joe

    Joe Marlin

    Dah nengok tu, baik punya tangkapan tu brader, besar ikanya. Ape set yang di gunakan tu?
     
  20. Pakai set ringan saja tu..Reel kalau tak silap Daiwa Certate dan Rod Xzoga..
     

Share This Page