Team Raptor 2016

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by agjoe, Jan 8, 2016.

Tags: Add Tags
  1. ewak

    ewak Arowana

    joe..bagan lalang ada 2 sungai..

    sungai sepang besar keluar ikut jimah power plant
    tekong ahmeng parking kat sini
    tekong ahmeng --> 012-3106838

    sungai sepang kecil keluar ikut sepang gold coast
    tekong bie parking kat sini
    tekong bie --> 019-2526009
     
  2. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Wak hari selasa saya ada tinjau tinjau jeti sirip biru tak tau la sg sepang besar atau kecil tapi area tu nampak cantik untuk dicuba jadi kalu ada tempat park bot yg selamar buleh la kami bincang naj letak fiber kecik jer 14 footer main sg
     
  3. ewak

    ewak Arowana

    sirip biru sepang besau
    bleh aje try kontek bie @ ahmeng tu
    org len aku x tau
     
  4. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Otai sepang dah bersuara
     
  5. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Tq Wak nanti bila turun KL saya kontek Wak sembang sembang mancin nanti menuntut ilmu dgn otai
     
  6. ewak

    ewak Arowana

    boleh aje..ilmu kumpau..ilmu mangkau..sume ada ;D :D
     
  7. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Trip laut dalam 3h2m laluan kapal 26/27&28 keluar lepas sembahyang jumaat jam 3 ptg hasil biasa biasa je tapi semua member enjoy
     

    Attached Files:

  8. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    :)
     

    Attached Files:

  9. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    :D
     

    Attached Files:

  10. terubuk

    terubuk Tenggiri

    Tahniah... Lumayan tuu
     
  11. Zass

    Zass Marlin

    woooww lumayan abjoe....greng pon sodappppp ;D
     
  12. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Boleh la bro layan sikit sikit mancin ni ada masa ok ada masa menung jer
     
  13. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    test .... 1,2,3
     
  14. Raptor

    Raptor Guest

    Salam semua lama tak singgah sini nak tanya sikit kalu nak mancin sekitar bagan lalang waktu mana yg sesuai dari segi air lembut/laju,umpan & sebaginya segala info amat dihargai.tq
     
  15. ewak

    ewak Arowana

    lama x dengar crita team raptor..bertapa ke..

    air berarus..x laju x pelan
    waktu terbaik ketika air hmpir surut abis @ br nk start psg
    umpan terbaik dh kompom le sotong idup @ segar
    prambut 60-80lb 2-3 depa
     
  16. pancinglama

    pancinglama Administrator

    Sy lebih suka air pasang yg baru nak masuk. Kalau dikuala sungai kita boleh nampak buih2 yg terjadi apabila air bertembung. Best time utk siakap. Terutama air pasang senja

    Tp itu panduan umum. Test baru tahu
     
  17. Raptor

    Raptor Guest

    Tq sudi reply bagaimana pula dgn tideflow mcm belah utara ni selalu turun masa air mati(kecil) belah sana saya tengok tide table paling kecil pun 2 meter
     

Share This Page