Team Raptor 2016

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by agjoe, Jan 8, 2016.

Tags: Add Tags
  1. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Salam semua otai otai pancing sebagai pembuka tirai 2016 team Raptor telah mula aktiviti memancing pada 2/1/16 di sekitar Kuala Gula .Usaha untuk mencari lubuk ikan pon bermula.
     

    Attached Files:

  2. ewak

    ewak Arowana

    serious tul muka tekong.. :D :D
    untung la blah perak bnyk tetanda
    masak lomak cili api melelehhhhh

    err team raptor ni sume pakai avet raptor ke
     
  3. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Sory ewak tak faham maksud avet tu
     
  4. ewak

    ewak Arowana

    avet raptor ;) :)

    [​IMG]
     
  5. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Oooohhhh kili tak dah guna nama team ni lebih dari 10 tahun kami minat hobi yg pelbagai.Ni gambo bot team kami
     

    Attached Files:

  6. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    La, pi situ ka?
    Saya pun tengah mengai kt area sangkaq kuala gula time ni, bot bakri dari kuala kurau.
     
  7. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Ya area sama la tu cuma saya tak berapa gemar main sangkaq sebab tak buleh layan drag
     
  8. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    https://youtu.be/TBananv_p6k
     
  9. terubuk

    terubuk Tenggiri

    Tahniah...
    Best betul...
     
  10. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Trip ronda ronda 21/1
     

    Attached Files:

  11. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    pelapis team raptor
     

    Attached Files:

  12. ewak

    ewak Arowana

    adui untungnye..jonak bosar2..kat tepian je..x pyh buang duit main tgh laut

    tuan agjoe..
    tiang2 bakau tu
    tempat dorang pasang jaring udang
    kalo kat tempat aku dorang panggil gombang

    kalo kat sini dorang panggil apa..
    ambai ke
     
  13. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Tahniah tuan2..hasil cukup lumayan...Wak beli sebijik bot, den jadi team member cukup..nama team Gombang..hehehe
     
  14. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Ye ewak kat sini panggil ambai atau pancang tempat ikat bubu,pukat atau tangkul ketam
     
  15. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    https://youtu.be/3vQeXsVACuc
     
  16. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    bestnyer... mncing dpt ikan....
    knplah.. time aku mncing dpt penat je... ;D ;D
     
  17. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Adat mancin ada masa dapat ada masa tidak saya sendiri pon mcm tu gak
     
  18. terubuk

    terubuk Tenggiri

    Tahniah... ;D
     
  19. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Tq semua
     
  20. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    Salam otai otai semua saya ingin dapatkan info tentang jeti kpg nelayan bagan lalang ada kwn kwn yg rapat dgn mana mana owner jeti bukan apa mungkin team kami berminat nak parking bot sebiji kat situ
     

Share This Page