Tarik report dan buat report semula

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by wmnaim, Apr 17, 2016.

  1. wmnaim

    wmnaim Bilis

    Salam, boleh tak kalau kita tarik report tentang kehilangan motor dan buat report semula untuk claim insurance

    6bulan lepas motor kena bawak lari dengan housemate. pada awalnye mungkin die emergency nak guna transport tapi sampai esok tak pulang2 lesap gitu aje. so sy terus ke balai untuk buat report, time nak bagi keterangan polis tu tanye mcm mane motor hilang. sy cakap semalam kawan bawak lari motor dan tak pulang2 sampai harini. boleh die cakap baru 1 hari nk buat report dah tunggu lah dulu dan pergi cari kawan yg bawak lari tu, ini kang hilang sikit terus report. sedangkan sy rase betul dah tindakan sy untuk buat report. so nak tak nak balik jelah tanpa buat report. dalam 1minggu selepas tu sy dtg semula balai yg sama untuk buat report motor kena bawak lari. boleh pulak die cakap motor dah 1minggu hilang baru nk buat report? kenape tak report tahun depan je? dah la lesen pun takde. masetu mmg dah panas rase hati tambah pulak dengan dyorg macam nak tak nak je ambil report sebab lambat report. baca keterangan report pun mmg dah tau klau inform dekat insurance mmg awal2 dah kene reject atas sebab kecuaian sendiri. ade tak sape2 boleh bagi bantuan untuk sy claim insurance (Pacific&Orient) motor 125zr beli cash takde hutang. ke mmg nasi dah jadi bubur?
     
  2. poyan laut

    poyan laut Marlin

    hmmm balai area mn tuuu?
    tp klu xde lesen ni cm sush skit jeeerr
     
  3. wmnaim

    wmnaim Bilis

    balai mentakab pahang
     
  4. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    wsalam....masuk semata-mata nak tanya bole buat report polis ke tak je?

    caca marba forum ni...

    General Statistics - wmnaim

    Total Time Spent Online:
    1 hours and 33 minutes.
    Total Posts:
    2 posts
    Total Topics Started:
    1 topics
    Number of Polls Created:
    0 polls
    Number of Votes Cast:
    0 votes

    Posting Activity By Time

    0 posts (0%)
    12 am
    0 posts (0%)
    1 am
    0 posts (0%)
    2 am
    0 posts (0%)
    3 am
    1 posts (50%)
    4 am
    0 posts (0%)
    5 am
    0 posts (0%)
    6 am
    0 posts (0%)
    7 am
    0 posts (0%)
    8 am
    0 posts (0%)
    9 am
    0 posts (0%)
    10 am
    0 posts (0%)
    11 am
    0 posts (0%)
    12 pm
    0 posts (0%)
    1 pm
    0 posts (0%)
    2 pm
    0 posts (0%)
    3 pm
    0 posts (0%)
    4 pm
    0 posts (0%)
    5 pm
    0 posts (0%)
    6 pm
    0 posts (0%)
    7 pm
    0 posts (0%)
    8 pm
    1 posts (50%)
    9 pm
    0 posts (0%)
    10 pm
    0 posts (0%)
    11 pm

    Most Popular Boards By Posts

    Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan untuk Pnet.
    2 posts of the member's 2 posts (100.00%)
    2

    Most Popular Boards By Activity

    Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan untuk Pnet.
    2 posts of the board's 11018 posts (0.02%)
    0.02%
     

Share This Page