sukan ping pong.. berminat?

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by jackpotara, Jul 8, 2011.

  1. jackpotara

    jackpotara Marlin

    assalamualaikum semua,
    teman ni berminat nak membeli meja ping pong. jadi sudilah kiranya pada sesiapa yang ada/tahu maklumat berkenaan mana nak membeli dan pengerasnya berapa, kalau boleh sekitar ipoh .. tak le jauh sangat..
    wassalam
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    W'salam bro jack !

    Dah habis keje laut ke ?
    Tak gail tapi nak main pingpong pulok ? ;D Dah beli nanti nak letak mana meja tu ? Kena ada ruang besar baru sedap main ...
     
  3. jackpotara

    jackpotara Marlin

    laut tetap laut.. ni kat laut lagi le ni.. ngail tetap ngail bro manba.. bior patah bet jangan patah rod heheh.. dak.. nak beli untuk anak depa minat lak nak main.. tepi rumah teman tu ada le ruang sikit bolehle untuk tahap amatur tuh.. cumanya tak tau mana nak beli di sekitar ipoh ni.. ada maklumat ke?
     
  4. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

  5. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

  6. Zam84

    Zam84 Marlin

    ajak main ping pong
    yeyeyeye ;D ;D
     
  7. hafiz07

    hafiz07 Bilis

    meja ping pong dah murah dah skang ni.... cari jer kat kedai sukan...jenis sport king or challenger...bawah rm 500 kalo x silap..
     
  8. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    tuan jack kat sekitar area superkinta dgn kamdar banyak jual set ini ;D ;D ;D.. cuba tuan cari area2 rumah kedai kat situ yg ada suply barang2 sukan ;D ;D ;D
     
  9. jackpotara

    jackpotara Marlin

    terima kasih le atas maklumat tu boleh le teman meronda mencari
     
  10. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    hehehehe kalau tuan jack mencari kedai sukan tu alamatnya KDN tuan gi shopping kat kamdar sementara itu hehehehe ;D ;D ;D errrr selamat bershopping tuan jack hehehehe ;D ;D ;D
     
  11. jackpotara

    jackpotara Marlin

     
  12. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    selamat mencari yopp hehehehe ;D ;D ;D
     
  13. ewak

    ewak Arowana

    huhuu lama tul dh tinggalkan sukan pingpong niihh.. :) :)
     
  14. cooyard

    cooyard Marlin

    Deretan Public Bank Pasir puteh/Pengkalan ader kedai sukan/alat tulis.
    Kedai ni sebelah Seven11. try ler servey.
     
  15. jackpotara

    jackpotara Marlin

    10q info tu.. akan menyervey nanti ;D
     
  16. Tun Jebat

    Tun Jebat awana@mail.com

    Assalamualaikum...
    hamba sgt berminat sukan kedua ni, pinpong, jadi nak jg cari ahli2 p.net yg sekitar Putrajaya-bangi-kajang bole komplot atau hamba tumpang join. .

    p/s: Sukan utama mangail laaaa. Selama ni men kek ofis jo, time rehat kojap2.
     

Share This Page