SOLD OUT ( admin mohon delete) tq..

Discussion in '~PASAR KARAT~' started by eone, Jun 20, 2014.

  1. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    assalamualaikum warna p.net

    di sini saya ada sedikit barang untuk di jual.

    1) monopod-rm25/ pc

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    2) Bluetooth Shutter - rm35/pc

    memudahkan untuk menangkap gambar tanpa perlu menggunakan timer.

    [​IMG]

    [​IMG]


    Penghantaran rm6 untuk semenanjung/ rm10 untuk sabah serawak.
    COD meru/setia alam/ seksyen 16 shah alam(hari bekerja sahaja).

    P/s : Jika ambil satu set ( monopod + shutter) Rm60 siap pos/ sabah serawak tambah rm5

    jika berminat boleh pm saya atau sms/whatsapp ke no 0163825437- Izwandi

    terima kasih.
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    BUMP

    Tadi ingat jual gewang kah rod kah ... ;D
     
  3. tawau

    tawau 0176057781

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    Waalaikumsalam....termasuk pos penghantaran ke... :eek:
     
  4. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    maaf, lupe letak pada post di atas ..

    penghantaran rm6 tuk semenanjung / rm10 untuk sabah dan serawak.
     
  5. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    bluetooth tu boleh guna utk semua camera ke?
    mcm mn nk guna?
     
  6. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    bluettooth shutter tu insyaALLAH.. boleh guna untuk semua model HP.
    jika tidak boleh.. perlu install kamera 360 dari play store.

    cara nak guna bluetooth shutter ni.. ia perlu di 'pair' kan dengan hp kite. selepas dah pair. kite buka aplikasi kamera dan tekan sahaja button pada shutter tu.. untuk tangkap gambar. jarak maksimum untuk shutter tu berfungsi ialah lebih kurang 10 meter. untuk hp yang menggunakan android tekan button yg kecik. bagi iphone/iOS tekan yang besar. ;D
     
  7. tawau

    tawau 0176057781

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    Terim kasih..... ;D
     
  8. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    terima kasih atas info yg berguna ni
    Ingatkan boleh guna kt kamera biasa
    sy pakai lenovo a880 boleh pair ke?
     
  9. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    insyaALLAH.. boleh rasanya.. tak ada masalah...
    shutter tu tak boleh guna untuk kamera biasa tuan.. hehe
     
  10. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Re: Monopod-RM25 & Bluetooth shutter-rm35

    macam best jer...
     

Share This Page