siakap dan bandang di bagan datoh

Discussion in 'Air Masin' started by ban, Mar 22, 2010.

  1. ban

    ban ban

    askom semua
    ada sesiapa yg tahu tentang siakap di bagan datoh ?

    nak mintak info skit tentangĀ  :-X

    port@tempat

    ikan dan umpan
     
  2. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    bagan datoh kat parit dpn RPA ada ruan ngan tarpo......umpan semuer bole.....gewang lure cacing anak ikan udang beras

    kat sg balai baroh dkt kunci ayor sekap n bulan talapia......umpan mcm kat atas gak....
    udang galah kat jeti ngan bagan ikan pasang api
    pari layan kat beting beras basah...kurau ngan ikan senangin ada....tgk pada rezeki...sekap pun ada
     
  3. ban

    ban ban

    tq bro atas info yg sudi anda berikan

    bro tgl kat mna ?

    ad sesiapa di antara kwn2 yg sudi berkongsi maklumat lg?
     
  4. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    teman kg dulu masa kecik kat sg nipah.....
    lepeh tu pindah perumahan awam kat bagan datoh.....
    kemudian keje kat sg buloh.....
    sewa rumah kat shah alam 17.......
     
  5. chikut

    chikut Marlin

    katkunci air bagan lipas bolehlayan casting dicitu ;D
     
  6. ban

    ban ban

    kira banyak port baik2 la kan kat sna :eek:
    kami nak p sna 3 hbln4 ni
     
  7. Muss

    Muss Aloq Setaq - Shah Alam - Tanjung Karang

    Bagan datoh nie kat perak ker..? maaf kawan tanya, sebab kawan tak tahu ;D
     
  8. ban

    ban ban

    aah kat perak sempadan sel
     
  9. Muss

    Muss Aloq Setaq - Shah Alam - Tanjung Karang

    Klu mcm tu, dah dekat ngan umah mertua kawan. Umah mertua kawan dkat sekinchan jer. Boleh nanti pergi 'survey' kejap. 8)
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Dari Sekinchan mau 1 jam ++ lagi !
     
  11. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    ya betulll... kalau keta banyak mau 2 jam wooo... hehehe
     
  12. matkudut

    matkudut Marlin

    ok la tuh... 2 jam daripado 4 - 5 jam lagi... ???
    jenuh menunggu nak sapai... ;D ;D ;D ;D
     
  13. ban

    ban ban

    tak pe lah plan2 kayuh sudah
    pandu cermat jiwa selamat ;D
     
  14. Muss

    Muss Aloq Setaq - Shah Alam - Tanjung Karang

    Sambil survey tu, boleh bawa KDN jalan - jalan. Musti dia suke punyer. 8) 8)
     
  15. matkudut

    matkudut Marlin

    kayuh tahun bile nak sapai...bkn g ikut jalan air...
    ikut jalan raye bro.... ;D ;D ;D ;D
     
  16. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

  17. ban

    ban ban

    ya ya ya :eek:
     
  18. matkudut

    matkudut Marlin

    ;D ;D ;D ;)
     
  19. ban

    ban ban

    tq bro chikut krna bnyk membantu dalam trip kami ke bagan pda 3/4/10

    terima kasih banyak2 ;D
     
  20. zed09

    zed09 mancing dimana saja

    Sy biasa mcing atas jeti pekan Bgn Datok jer, adele ikn semilang leh tahan
     

Share This Page