SI PENIPU2 & SI PEMBOHONG2 DI INTERNET.....???

Discussion in 'UMUM' started by joran maluri, Jan 27, 2011.

  1. partimer

    partimer H/P: 012 342 0090

    takpe bang ajie..satu ari nnt saya nak kenakan sesapa yg buat gini. kita standby kaki jer nnt n terus terjah je.. geram sungguh lak perangai org yg cam gini :mad: :mad:
     
  2. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    mmg tak ckp banyak la....sembat ngan rod kalau jumpa....hehehehe
     
  3. partimer

    partimer H/P: 012 342 0090

    pakai mata tiga sauk kat idung dia heret gi balai trus ;D ;D ;D
     
  4. jalabelanak

    jalabelanak Kuantan Novice Angler - Call me : 012-9533815

    I like...up cepat sikit ye
     
  5. Catalina

    Catalina Marlin

    tuan kallian,mcm mana ngn kes sy?ada saper2 boleh membantu??
    ???
     
  6. Catalina

    Catalina Marlin

     
  7. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Aku rasa kapala lutut dia 9 biji kot,kau bayangkan kalau dah kaya mengalahkan Robert Kuok takkan mancing guna Ajiking,gebang Stella Saltiga dgn semua high end je,trip mmg takde yg tak kumpau :D
     
  8. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    rezeki dia murah tuan abu melayu... ajiking tu dia re-paint bg jadi kaler stella dgn saltiga... ;D ;D
     
  9. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Takdo kojo la :p
     
  10. SLiMER

    SLiMER Marlin

    salam shockleader..ape cite kat jb...hehe....kedai pancing yg johan masdar aka syah botanic nak invest juta2 tu dah bukak ke? bole la kitaorg turun jb dtg melawat..hikhik...

    p.s:- mesin/gewang yg si johan kasi kat hang tu...mantap tak..?..bawak mai sebijik..nak pinjam...;-)...nanti teman balik dari tanjung pinang..leh jumpa kat jeti stulang laut...ETD dari stulang laut ke tanjung pinang dlm pukul 8.30am, jumaat-10 june 2011....kitaorg sampai stulang dlm kul 6.00am camtu...gerak dari kl..tengah mlm nye tu...bole la kita bekpes sama ke........ETA dari tanjung pinang ke stulang laut dlm pukul 3pm, selasa-14 june 2011. kalu free..nanti singgah la jeti/the zone. teman kalu condition kdn stable..teman akan pegi trip ni..aminnn...kalu keadaan tak mengizinkan..teman antar tong ikan je la kat ahli2 trip yg lain....:-(

     
  11. SLiMER

    SLiMER Marlin

    shockleader...hehe...kat

    takde rezeki la nak jumpa hang...pi aur pulak....takpe2...nanti ada rezeki..kita pot minum2...:))
     
  12. hairiveno

    hairiveno Marlin

    ;D ;D ;D fuh.....ramainya gengsterrrr...PRENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
    CILOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    gaul dedak...jommmmmm
     
  13. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    MACAM ADA JE LAGI NAMA NAK NAIK NI....HE EH HEEEE ??? ??? ::)
     
  14. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    [table][tr][td][/table]
    tunggu name kita lak hj..ha.ha..ha...
    "hj maluri..saya bengang ngan hj nie...tolong saya...saya nak evet dia x nak kasik....saya x nak beli..tapi nak pree...hhe..
    p/s,nie menipu gak ke ha??hha....

    jgn mare ye..iklan jer nie..
     
  15. kimie

    kimie Marlin


    buleh lak cannih...ekekkekeke
     
  16. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    ;D.. ;D.. ;D...HJ KAN BAPAK ANGKAT DEN..HA.HAHAAAA.larikkkkkkkkkkkkkkkk
     
  17. kimie

    kimie Marlin


    kikikiiki...nt dia kejor kang
     
  18. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    ala..dia kejor teman coz nak pelok..hhe.he...bapak...ooo.bapak... ;D..reels banyak2 bawah katil tu bawak...kasik la seketul duo...nanti berkarat aje..bapak oi........ ;D
     
  19. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Bodek nampak,nanti dah dpt kasi pinjam skjp ;D
     
  20. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    bapak cakap..bole..boleee..boleh blah..hha..ha..ha..hj tu nanti nak buat sewa reel le..hhe.hhee.....tiap2 reel..ade sisik ikan..hhe..bukti ikan dah banyak naik..he.he....eko ikan kerapu jgn ckap la..dah mcm kupu2 gantong kt rumah..hhe..
    jgn marah hj..hj lama x on9 nie..mancin kot..heee
     

Share This Page