Seri Kembangan pun ade je

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by padee, Feb 15, 2012.

  1. Hampeh kedai ni. After sales service K.O. Malas da nk jejak kedai ni. :-[
     
  2. alem

    alem Tak kisah air masin ke air tawar

    okey jer...byk barang...blh buka cermin dan test reel , tu yg best...kalu tmpt lain kena tanya ambil pastu test...minta test lagi...takkan nk minta test smp lima kali...hahaa mcm tce tack__ , payah
     
  3. nyamok

    nyamok Siakap

    setakat ambe ke kedai hasya ni xde sebarang masalah, harga barang pon nak di compare murah cket tp biase la, harga barang pancing pon dikire barang terkawal gak. x naik turun macam kangkung :p :p.

    after sales plak stakat ni xde masalah. kalo xpaham g je sane boleh tanye. depe ade bengkel buat sevis nagn repair rod reel kat blakang tu.

    Paktam>>> yg selalu dok ade kat kedai pancing tu pon setakat ni x pernah lekang senyuman dan gurauan. mggu ni die xde kat kedai. Naik kenyiam tikam kelah.

    barang2 yg susah jumpe pon ade kat sini>> finnor, quantum<< ambe pakai ni bli kek sini la. hahahha

    ambe tulih ni bukan pasal ade talian darah atau pon talian busines ngan tokei ataupon sekutu. cume ntok jernihkan keadaan....
     
  4. pendapat seposen dari newbie....bagi saya mana2 kedai pancing nie ader pro n kontra....cam kat kepong tackle...betul ke ni eja...hentam je la...kat sana saya dah pegi banyak kali n bukan setiap kali saya dapat layanan yang baik...kenkadang dapat layanan cam harem kenkadang ok plak....kalau kedai kat bandar tasik selatan sungai besi....yang jaga kaunter muke ketat aje....tapi kalau de tokey pekerja kaunter leh plak senyum...adei...cam2 hal la...huhuuhu.....maap la kalau salah bagi pendapat....newbie lagi dalam arena pancing memancing nie...
     
  5. mangbeh

    mangbeh Bilis

    banyak kali gak pergi kedai ni, reel ada mahal sikit la banding aboy dan digital aquarium.

    tp setakat pergi ni, pak tam tu x pernah pulak muka ketat ke ape. walopun kedai ni tmpt aku try reel n x pernah beli ;D. lebih kepada nak mendapatkan pandangan dan tilik reel je.

    dan yang paling best, kedai ni buka sampai pkl 10 mlm rasanya. kedai pancing lain banyak dah tutup kot malam2.
     

Share This Page