Seri Kembangan pun ade je

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by padee, Feb 15, 2012.

  1. padee

    padee carigurumancing....

    area depan jusco taman equine....
     
  2. k_rulez

    k_rulez Marlin

    ada apa kat sana bro...?
     
  3. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    ada port mancen ka?...kekekekeke
     
  4. padee

    padee carigurumancing....

    poyor7
    port mancen kwn xtau...xpenah trn mane2 port..tp ade deme ni dk potpet...


    k_rulez
    ada ape..?
    mcm2 ada....harga kwn lom penah compare.....
    last week kwn sebat daiwa sweepfire 55...RM13x...
    main sebat jer....wat blajo
     
  5. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    kodai tue banyak brg baik ka?....dok situ dah lama tapi tak pernah dtg menyinggah...apatah lagi kedai aboy huhuhuhuhu
     
  6. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    mmmmmmm.....kisah apa ni?
     
  7. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    kisah si padee dgn labu-labunya.....preengggggg.....
     
  8. padee

    padee carigurumancing....

    kedai aboy..
    aboy mane plak....

    p/s: kedai pa kah..?? kihkihkih


    ko dok celah mane poyor....leh numpang sekaki
     
  9. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    aku dok area puncak jalil je....ramai gak budak pnet dok area sini....
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kedai tu takde nama kah bro padee ? ;D ;D
     
  11. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    ooooooooooooooooooo....itu name nye kedai pancing lah bang man.....larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Malas nak kejar ::)
     
  13. padee

    padee carigurumancing....

    xyah kejaa...
    casting terus....wakaka..... ;) ;)
     
  14. syedamir

    syedamir Siakap

    Uh uh uh uh... Selalu gak den poie kedai nih.... harge pon ok, layanan lagik ok... tokey x sombong n pekerja2 sempoi! Segala bende ade jual termasuk umpan2 komersial dan cacing... repair reel pon boleh... repair rod tatau... saye lupa plak ape name kedai nih... uh uh uh uh... sebelah kedai akuarium sebelah lagik kedai tackle...
     
  15. madi906

    madi906 0136353335

    Assalamualaikum,

    Dlm Majalah Umpan terbaru (yg cover depan geng2 PNet kita, MaxPeacock & Geddo tgh posing dgn Layaran Rompin) tu ada cerita pasal kedai ni..Hayasa ke, Hasaya ke ape ntah namanya... drpd artikel dlm majalah tu nampak gaya mcm kedai org Melayu... boleh pegi window shopping ni... hehehe
     
  16. nama kedai ni Hasya Joran tak silap .. rsenye mmg kdai org melayu .. rege tak compare lg . spe2 yg slalu pegi gtau la regenye ye ;D
     
  17. madi906

    madi906 0136353335

    Ye..betul2... Hasya Joran. ;D ;D
     
  18. gankangswee

    gankangswee Bilis

    assalamualaikum tuan-tuan, VR tackle solution sedang mengadakan jualan hebat semua item pancing ada diskaun,pasti tuan boleh dapat alat-alat pancing dengan harga yang paling best dan berkualiti tak kiralah datang jenguk je,tengok je,beli ke...asalkan datanglah berbual-bual dengan boss yg paling nice sekali 100% guarantee tuan2 akan berpuas hati dengan harga promosi kita^^

    VR TACKLE SOLUTION
    NO.9,JALAN 16/155C,BANDAR BUKIT JALIL 57000 KUALA LUMPUR
    {dekat AFC(asian football council);jalil sutera(semi-d);sama barisan dengan restoran al-barkath}
    (isnin-sabtu pkul 10pagi higga 8malam)
    (ahad pkul 10 pagi higga 4petang)

    ataupun call sebelum datang 012-2229026(Mr.Gan a.k.a orang cina bukan cina tapi memang pandai ckap melayu )

    PROMOSI KITA START ( 11/5/12
     
  19. maxpancing

    maxpancing Marlin

    Kodai hasya Joran ni tokey dia berlagak. Semalam sampai dlm kul 8.50pm pastu tokeh dier macam x suka masa time nak masuk. Ptuihh xkan aku dtg cni lagi
     
  20. arus7082

    arus7082 Bilis

    betul tu..brader yg jaga cashier tu x mesra sangat...kalau tnya mcm x nak jawap..meniaga apa mcm ni...last2 ke aboy jugak aku
     

Share This Page