Seputaran di Tanjung Tualang..memori 2013....

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by ferd, Jan 8, 2014.

Tags: Add Tags
  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Nasib 3 jam kalu 3 hari mau pupus semuanya ;D :D ;D
    Tahniah tuan batu satu ;)
     
  2. ewak

    ewak Arowana

    adooii mak..pesta rohu liar..menggasakkkk
     
  3. f4r33z

    f4r33z Siakap

    Teman org malim nawor weh.. mane gayenye teman x tau tmpt.. nnt teman blk kmpg teman blanje minom ayor angat dgn syarat kene le bgtau port "somewhere" 2.. bleh le teman blajo care mancen rohu.. ;D :D
     
  4. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    tahniah tn tanah hasil yg lumayannn...bila nak ripit? kot bole folo hee hee ;D
     
  5. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Ni bottom bukan casting wei tuan ASt ;D ;D
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Tu kan ade pb wei bang man... Prenggggg
     
  7. ferd

    ferd Tenggiri

    buat masa sekarang ni, pintu pagar dah ditutup rapat..hehehehe..kazen teman tu dah sealed tempat tu dari orang luar masuk..jadi selamat la port tu buat sementara...
     
  8. ferd

    ferd Tenggiri


    aik,orang malim nawor x tau port neh??imposible...hehehehe..cer tinggey no tipon kome, sampai sane nanti teman kabo..
     
  9. ferd

    ferd Tenggiri


    dalam masa terdekat, insyaAllah..ujung bulan ni rasanya..hehehehe
     
  10. ferd

    ferd Tenggiri

    casting dan bottom, trip 2 in 1 ni.. ;D
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Yg ni saya suka :p :p
     
  12. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Dan dan laaaaa bang man
     
  13. Ejump

    Ejump Marlin

    sikit hari lagi keluarla statement 'ikan paling senang dapat no 4' abg man tu.. hehe

    apapun tahniah tuan tanah.. lama tak rasa dah pecutan rohu ni.. ;D
     
  14. ferd

    ferd Tenggiri

    tq..abih tu,moh le kite......
     
  15. batu satu

    batu satu Mencari Lagi pelbagai "Lesen Ikan Lio"

    Hasil mancing kat port "somewhere" tanjung tualang semalam....
    Teman dpt bnyk ni mancin kul 3ptg smlm...smpai 6ptg....
     

    Attached Files:

  16. ferd

    ferd Tenggiri

    hehehehe...x pe,rohu mu tungu aku datang ujug bulan ni.....
     
  17. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hahaha tuan batu satu minta port orang port dia pon killer gak wei ;D ;) ;D
     
  18. batu satu

    batu satu Mencari Lagi pelbagai "Lesen Ikan Lio"

    Betol tu tuan manba...killer miller hehehe
    Tiap minggu teman pi minimum 6 ekor rohu setiap trip...
    N lampam hehehe....
    Bnyk lg rohu dalam lombong tu...,
    Tengah target bapak rohu....hehe...,
     
  19. f4r33z

    f4r33z Siakap

    Udah le weh.. kang x mandang plak rohu 2 ble teman dtg.. mule2 kumpau.. lame2 bleh tumpo yob.. ;D
     
  20. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Nasib baik saya duk jauh kalu tidak mau gak minta kamu bawa p port killer rasa karen rohu liar :p :p

    Dapat hasil banyak tu buat apa ? Dulu saya pernah buat bakar je, sedap wei :p
     

Share This Page