SEPETANG DI KUALA BESUT

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by wawi, Feb 19, 2009.

Tags: Add Tags
  1. si_diman

    si_diman dok makang tarang weh...sap okok lu ah..

    salam...bro,buat trip lg skali....diman nk ikut gak nie...plan awal ckit lah bleh ajas cuti..ok..bereh boh.
     
  2. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    nok ikut jugok,tp takut mabuk laut je
     
  3. wawi

    wawi Marlin

    insyaallah wawi akan konfomkan tarikh dan kontak membe2 kat area trengganu/kelantan...kita g main pari kat batu rakit
    amacam???
     
  4. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    malam jumaatlah bro...
    malam ni kat kole besut macam mana?...
    sori bro,hset tertinggal dalam kete kawan pagi tadi
    masa tumpang pegi keje...
    nasib baik dia hantar balik...
     
  5. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    aku_zoul, kalu bukit keluang sebeloh dendong ok dop nak ngail situ.
     
  6. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    kalu air masuk,.ok jgk..
    alah pantai tu kerap naik gerong...
    wawi kerap pegi situ....
    kalau kawe,alah pantai jah...
     
  7. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    alah pantai tu sebeloh mano tu, dkt dgn gua tu ko
     
  8. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    depan skit...
    kat batu banyak tu...
     
  9. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    demo kelik besut ko?...
     
  10. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    ooooo duk dkt bwh tangga tu ko. sebelah blkg guo tu. loni musim ikan gapo banyak naik situ.
     
  11. kinki_amir

    kinki_amir Siakap


    Insya-Allah mlm ni balik. nak balik makan ketupat sotong. org kato sutong byk di trg
     
  12. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    aktif napok ore2 besut ni..syabas bete..
    ako zul,kalu kat bukit kluang nok tangguk udang sebeloh mano??x biaso ni...
     
  13. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    belakang maktab.dekat sekolah imtiaz yang baru buat...
    kat situ mudah skit...
    wawi ngan padil tangkap pakai tangan je malam tu...
    he,he,he...
     
  14. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    Salam Din chana. demo plan nok ngail mano?
     
  15. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    huhuhu...nk balk besut x blh lg ni..bnyok keje lg...insyaAllah ptengahan bln 5 ni blk kot..jadi sape2 ade program ptgahan bln 5 ni roger2 la...
     
  16. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    kontek le angler timur...
    yang kelantan dgn besut...
    pastu plan mana-mana...
    mesti jadik ...
     
  17. kinki_amir

    kinki_amir Siakap

    takpo, time ado kijo kito kijo, time tadop kijo kito pakat gi ngail la
     
  18. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    yolo tu..sokong2. ;D
     
  19. wmf8001

    wmf8001 maghi kito pakat g ngail

    Wah...terer betul wawi ngan fadil tu...he...he... ;D ;D
    Bro aku_zoul,bila plak nak gi test ni,malam baru ni tak puas la.. ;D ;D
     
  20. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    HA,HA,HA....
    jomlah..
    tapi hari juamaat hingga ahad ni ada plan nak pegi k.l...
    lps tu bolehlah...
    planlah...
    kawe onn jee...
    dil,kawe nak cari phone yang ada ptt...
    tolong servey bleh?...
     

Share This Page