SEPETANG DI KUALA BESUT

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by wawi, Feb 19, 2009.

Tags: Add Tags
  1. wawi

    wawi Marlin

    [table][tr][td]Re: SEPETANG DI KUALA BESUT « Reply #74 on: Today at 07:52:41 AM » Quote

    --------------------------------------------------------------------------------
    kat besut semalam tak yah nak gie laut pun.
    kat pantai pun dah ada lubuk sotong.
    pakai bakul jer tangkap sotong tu.[/table]





    kat mana pot tu bro madi?
     
  2. wawi

    wawi Marlin

    hari jumaat insyaallah...
     
  3. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    biar betol....
    rasanya tak ada kot...
     
  4. wawi

    wawi Marlin

    tu yang heran tuh...sifu btul bro madi nih... ;D
     
  5. pasir putih ko duk kat kg aper?
     
  6. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    pasir puteh keje je...
    kat tmpoint...
    duduk kat kg limbongan,besut...
    demo?...
     
  7. duk kat terngganu.
    bkan naper minggu depan kawan nak pergi ke sana
    mana lah tau kot2 bleh jumpa ker
    bleh layang teh.
     
  8. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    owh..bila tu nk wat kompot?kat mana??..nk blk kg ni... 8)
     
  9. wawi

    wawi Marlin

    haha..pantang dengar komplot bro din ni nak balik kg slalu ;D
     
  10. date betul tak tau lagi...
    nnt lh bili dah comfern kawan beri tahu.
     
  11. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    hehehe...bila lagi nk jumpa ngan geng2 sblh timur ni...dapt jumpa ramai2 skali skala syok jugak.. 8)
     
  12. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    cakap je...
    bro wawi,sanggupkah anda menanti kedatangan saudara kita.....
     
  13. wawi

    wawi Marlin

    orang jauh nak balik tu kita kena tgu la... ;D
     
  14. wawi

    wawi Marlin

    cpt2 bro madi tetp date tu,bro din dah tak sabar tuh..
     
  15. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    kui3x...kena pada masa dan tarikhnya insyaAllah..ada la sy tercongok bersama tuan2 semua....x kena masa pun akan diusahakan jugak bagi kena... ;D ;D ;D....
     
  16. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    kena buat jadi laa....
    comfirm masa,tarikh dan nama.
    kita pakat gi....
    lagu mano?.....
    puok lain pun buleh join...
    maso nilah kito nok eratkan tali silatul rahim sesama kita
    melalui satu hobi yang sama.....
    betul tak semua?....
     
  17. wawi

    wawi Marlin

    betul tu bro zoul...bro atur la lagu mano
     
  18. volvos

    volvos Marlin

    tahniah bro wawi dan gengs...
    ni kwn kat samudera htk kuala besut ni...
    siang tadi ada urusan kat TUDM Gong Kedak tu...
    besok setel kije kat TUDM grk blk shah alam lah... ;D
     
  19. din channa

    din channa kumpau lg di seagate

    rugi tu bro volvos..x sempat merasa tarikan raja muara kat besut... 8) 8)
     
  20. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    wawi....
    amacam pegi kuala besut malam baru ni...
    jom kita plan semua yang kat area besut,kelantan turun...
    kita buat satu trip kat jambatan atau pemecah ombak....
    udang kita pakat tangguk kat bukit keluang....
     

Share This Page