SENARAI NAMA-NAMA PEMANCING PANTAI.

Discussion in 'Info pemancing' started by - Nodri Selama -, Feb 22, 2012.

  1. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Nama: daqlie
    Kawasan: subang-teluk panglima-banting-melaka
    Pantai: Tg. Harapan, Sg. Lang, Kelanang, Pantai Acheh, Pantai morib, Pntai bagan lalang, pantai pangkalan balak, kuala sg baru, pantai puteri,
    Set: tica scepter 9k dikawinkan ngn okuma oryx 14kaki. Line super8slick 50lb.


    Teman layan jer sesape yg nk mancing... Kalo teman free, insyaallah teman akn smpi ke lokasi... Call jer no teman kat siggy tu.. ;)
     
  2. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    tuan cuba la cadangkan tarikh & lokasi kat cni... kot2 ada kwn2 yg nak follow...
     
  3. udi

    udi Bilis

    Ade planning nk bermlm kt sg lang.. tarikh xde lg.. dlm bln 10 kot.. ade kwn2 yg nk komplot x? Bole cr tarikh yg sesuai. . Benda bole bincang.. ;D
     
  4. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Salam tuan2 surfcaster sekalian!!! Sy org baru di pnet!..dh lama menebing sekitar pelabuhan klang n melaka!!!!cuma untuk surfcast baru je berjinak2(mencari mahaguru untuk pendulum n guna mplier) set yang ada lemax 10 kaki di nikahkan dgan banax triton 5000 (bakal dimadukan dgn 15 kaki xlme lgi hehehe)...kalau ada pertandingan kurang yakin nak masuk kerana semenjak patah bahu kanan!!!balingan kadang2 problem!!!!kalau ada sifu2 dri klang leh ler mengeteh nt in shaa Allah...leh la sy belajar surfcast nt!!!teringin nak surf cast di kuantan dan terenganu kalau ada geng2..nt..
     

Share This Page