Senarai Lubuk-Lubuk Pancing Yang Menyeramkan/Berpenunggu..

Discussion in 'Kisah Seram dlm hidup anda.' started by batu satu, Feb 28, 2012.

  1. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    ekekekkek...bukan takut....tapi geli dan jijik....alang manusia sendiri pun sama....kena plak spendar pakai seminggu tak basuh....
     
  2. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    keazaman kena kuat..tabahkan hati memancing sorang diri di tengah2 malam..baru lah ada peluang jumpa cik ponti ;)
     
  3. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Itu mcm spender sudah kuning ooooo ;D ;D ;D

    Bukan cik ponti la tuan jat..... maya karin laaaa ;D ;D
     
  4. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    lubuk ni best...penuh dengan lubuk ikan bujuk..nak jadikan cerita aku bertiga dgn kawan2 pegi la kat sana....pas tu jumpa brader askar yg baru nak casting ruan...lepas sembang2 dgn brader askar tu...dia pon nk follow gi lubuk atlantuya tu....tengah syok treaking kat hutan rimba nak cr ikan bujuk...brader askar ni jumpa pokok tongkat ali..lalu dicabutnya...lepas tu kat 30 kali kitaorg duk pusing2 kat tempat sama...tak jumpa jalan keluar atau denai yang kami lalu sebelum ni....lepas dah giveup...kitaorg pon ada baca2 skit2...askar tu pon baca2 gak (nasib baik ada isi) n pulang balik tongkat ali yg askar tu cabut kat tempat asal.....baru jumpa jalan balik...lepas kuar jumpa jalan besar...baru perasan dah petang rupanya..pada hal kami masuk awal pagi dlm kul 8.30 am....last2 trips bujuk jadi trips mistik...apa pon tak mancing...duk usung joran pusing2 cari jalan keluar sampai kesudah.......agak2 kalo kitaorg tak pulang pokok tongkat ali tu...lagi 30thn lagi kot baru jumpa jalan besar....
     
  5. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Nasib baik dia x bwk pg alam dia....... kalau x.... :-\ :-\ :-\
     
  6. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    kami dah agak pasal memula masa masuk redah hutan penuh dengan nyamuk...masa pusing2 kat tempat sama tu..sekor nyamuk pon xde...time tu memang dh agak pakcik terkono...gara2 si mamat askar ni cabut pokok sembarangan....nasib baik yg pegi ni termasuk mamat askar ni hati kering n tak takut apa2....kalo sorang panik jadi lagi susah gamaknya...pasal hutan tu memang tebal...
     
  7. panda_bear

    panda_bear save gaza

    kt mana lubuk ni?hehe
     
  8. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Mau coba karrrrr... ada bran kar..... ;D ;D ;D
     
  9. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    kat jalan ke puncak alam shah alam..lepas alam budiman ada jumpa simpang empat...kalo terus akan ke puncak alam..kalo kiri boleh tembus meru ikut jalan paip..kalo ke kanan akan sampai ke empangan syabas....empangan tu besar dan tidak dibenarkan masuk...so kita org redah hutan utk cross pintu masuk....tu yg jadi sesat tu...kalo bukak google map boleh nampak empangan tu..
     
  10. Airell_Cipuddin

    Airell_Cipuddin Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..

    SALAM..
    BAB2 LUBUK NI..
    DI PUTRAJAYA JUGAK LEH TAHAN JUGAK KERASNYA....
    NAK DISENARAIKAN...TAK CUKUP NAK KIRA...
     
  11. xpuyupuyu

    xpuyupuyu 0122266106

    Pulau pak tua wetland tu keras tak? Ke... Suam-suam je
     
  12. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    Ada org bagitau..putrajaya tu dipagar dan dikawal oleh makhluk2 halus yg garang2..ritual tersebut dilakukan oleh bomoh2 handalan atas arahan org2 kuat kerajaan utk melindungi kawasan tu dicerobohi anasir2 jahat..wallahua'lam..
     
  13. lemanspring

    lemanspring Marlin

    betul ke..elok je member den ngan geng marin menjala sampai azan subuh dr tgh malam..
    ikan baik-baik plak tue..temoleh dan lain-lain ( port sulit nie ) ..
     
  14. lemanspring

    lemanspring Marlin

    lucah nie...mod tolong block ;D ;D
     
  15. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Area Putrajaya tu memang la keras airell... dulu sebelum wujud nyer putrajaya tu.... semua kawasan tu estate perang besar ngan felda air terentang dalam daerah sepang... tempat permainan aku dulu.... ;D ;D ;D dalam estate tu ada 3 kuil yg betul2 liat nak dialihkan ramai yg mati masa nak alihkan kuil tu.... sampaikan panggil sami india dtg alihkan.... teruk oooo pastu bila dah dialihkan mcm2 lak yg jadi... tapi berita x diperbesarkan sbb nak jaga kawasan putrajaya tu..... :-[ :-[
     
  16. syahz_f8979

    syahz_f8979 CasterJigger sana sini

    contohnye tuan madir? ::)
     
  17. mahathir

    mahathir 019-3779299

    contoh nyer bila kuil tu dah dialihkan tempat tu bertambah menjadi keras dengan banyak nyer bangunan2 batu ngan tinggi kat kat putrajaya tu...... ;D ;D ;D ;D jgn mare........
     
  18. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    kikiki.... tasik2nya pun keras juga sebab terdapat banyak bongkah2 penahan ombak.
     
  19. kembor

    kembor Bilis

    ambe nk citer gak aaahh..
    pglmn ambe masa di hulu tembat, kenyir..
    kawan g ngan budak2 itm..budak2 tu ajk teman utk siapkan study case dia
    sewa d remis rakit, muara petuang...jdk time diorng wat keja ...kwn ngn botman layan casting di hulu tembat...
    dapat gak sebarau kelas medium... :D...lyn ngan redhead
    tp kawn perasan time tu...cam ader org jer tgk kwn mancing...botman lak dah pegi atas jeram lg...sorang2 jer casting landbase situ...
    blk je ke resort...kwn rasa demam tiba2...pah ker tgh mlm demam x kebah2...sampaikan sebarau tu ambe x makan...ilang selera....tp rasa lain macam lak time tido...rasa cam dok di sungai tu jer tgh casting...jdk cam bengong jer...blk rumah...lepas seminggu gak la..kawan baik ambe bwk g jupe saudara dia...mitak penawar skt..psl tiap2 mlm kekdang siang hari pong...kalu tido mesti mimipi dok casting di tembat...sambil dilihat oleh org pompuan come lote....lawa sungguh...tp x pernah bcakap...cuma senyum jer...menusuk kalbu...tobat arrr....come sungguh..kawn jdk cam pungguk rindukan bulan....teringat2kan pompuan tu....saudar kawan tu iktiar...katanya pompuan tu golongan bunian...nk bkawan ngan ambe....tp baik diputuskan sj...psl dunia lain2...banyak buruk dr baiknya...pesan beliau...hampir sebulan gak lepas tu ambe jdk cam angau...lama2 hilang begitu jer 'feeling' tu......
    tp kekadang lening pernah gak bmimpi psl pompuan tu...mungkin dia cuma nk 'keep in touch'.... ;D ;D
     
  20. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    perempuan bunian ni dia pilih org kita yg hensem2 je kan ;D
     

Share This Page