senangin

Discussion in 'Keluarga' started by sebaraukota, Sep 25, 2011.

  1. sebaraukota

    sebaraukota Bilis

    salam..ikan senangin yg dipancing ni,masak apa yg sedap?? ???
     
  2. anat68

    anat68 Marlin

    buat masak kari..bro...goreng pon sodap.... ;D ;D
     
  3. otc

    otc Marlin

    betul. kari senangin mmg meletop. combine ngan senangin goreng kunyit idop. pergkkhhh
    bro Anat.. lama tak nampak? sebok cari senangin ke bro?
     
  4. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    disyorkan masak kari...
    wat kuah pekat skit
     
  5. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    saiz sekilo atau lebih sekor...best sangat kalau dibuat masak steam ataupun asam pedas melaka ;D
     
  6. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    leceh nak buat..kna kacau secara berhemat..api kecik2..kalau tak nanti relai daging. senangin ni isinya lebih lembut dari siakap. ;D
     
  7. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Pancing.net

    Sy vote kari, perggggh
     
  8. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Assalamualaikum w.b.t.

    senangin ek......paling best kalo yg bwh sekilo.....buat stim limau/stim halia/stim kicap-cine je pandei nih.....marbeles....lebih pada sekilo better buat kari/lemak cili api/singgang dan terbayek sekali.....senangin gulai tempoyak.......perghhhhhhhhhhhhhhh.....buat pedas2.....perghhhhhhhhhhhh.....mmg terbayek.....
     
  9. sebaraukota

    sebaraukota Bilis

    terima kasih diatas suggestion yg diberi...malas nk cerita,ikutla orang umah nk masak apa..den bedal saja..hehehe ;D
     
  10. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    pasni cari la senangin gune si dolphin tu..hehehe
     
  11. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    mcm2 resipi..meleleh hingus!
     
  12. otc

    otc Marlin

    mR_o, dolphin masih dlm kotak ;D
     
  13. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    aku baca je ayat tuan zam, terutama yang black font di atas, tetiba aku rasa lapar dan teringin nak komen...
    gulai tempoyak tu.. peberet ambo.... ;D
     
  14. otc

    otc Marlin

    tuan NMM, nah ambik 4 ekor ni buat gulai.. :D
    ingat nakpi cari senangin weekend ni.. permit lulus? :-\
     

    Attached Files:

  15. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    kalau ambo.. permit di gantung 2 bulan... aduyai.. cam nak beranak sulung pulak tunggu permit lulus... ;D
     
  16. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    hahahhahaa....
     
  17. sebaraukota

    sebaraukota Bilis

    tu ceriter kalau dah dapat senangin....tapi susah gak nak dapat senangin...umpan ape yer paling mujarab.
     
  18. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    kalau kat air masin guna umpan udang idop ... kalau kat pasor umpan kertas .... ;D ;D
     
  19. sebaraukota

    sebaraukota Bilis

    Umpan yg ke2 tu comfirm dapat.tapi xfeel la.sebaik2 REZEKI adalah hasil tgn sendiri.
     
  20. eppyharis2

    eppyharis2 Siakap

    salam bang....klo pki udg idop gantung pelampung ke atau bior tenggelam??? maap bang sy bdk bru belajar.....
     

Share This Page