Sebarau Kuala Kangsar

Discussion in 'Air Tawar' started by cooyard, May 9, 2011.

  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Wah kena treking ni yg tak tahan wei, takleh naik bot ke?
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Bila mau ripit? Booking satu seat dulu leh? Hihi
     
  3. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    Assalammualaikum..
    Ni je ade pengubat dari kompow mingu ni (beluko pasio) hahahaha...
    Reel : Abu Garcia Revo SX
    Rod : Eupro Thunderstik 4-10lb
    Mainline : Dr.Braid 15lb
    Leader : 15lb Expert
    Lure : Storm Flutterstik 7cm kepale merah
    [​IMG]
     
  4. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    Sabtu ni 10/9/2016 kole gule tayar goleh 5 pagi smpi port smyg subuh terus msuk layan smpi muntah hijo hahaha..
    bwk ayo skurng2nye 2 liter sorg, bwk mkn tngh ari n kudap2 nak tngu smpi ptg..
    gewang minnow 3 ato 7cm wane clear ato putih tp slalu nye kene time smue die bedal, sp padel tail putih slalu nye laku padan kn dgn jig head..
    kalu nak follow moh le yop manba_nkk ape2 hey tepon n whtapp je 019-2008083...
     
  5. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    kalu naik bot rugi yop mike akan trlepas bnyk port2 menarik sane sane ade 5 kunci ayo stiap kunci ayo jarak nye 1km stiap kunci ayo mike bleh cube tak rugi rase nye bile bjln hahaha...
     
  6. eizam

    eizam Marlin

    jauhnya deme jalan kaki..

    kalau ada buat komplot ujung minggu ni..nk jg ambe join..eratkan silaturahim bulan zulhijjah nie...
     
  7. eizam

    eizam Marlin

    jauhnya deme jalan kaki..

    kalau ada buat komplot ujung minggu ni..nk jg ambe join..eratkan silaturahim bulan zulhijjah nie...
     
  8. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    Moh yop tepon je teman no dah bg tu hahahaha...
     
  9. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Kalau la boleh follow . . . . . . . . . .
     
  10. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    terbaek yop @pikor ...keep it coming...;)
     
  11. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    Wehhh Pak Syed lame tak dengo cite Pak Syed masih turun jigging landbase kat teluk batik ke??

    im coming :D:D:D
     
    kopytiam likes this.
  12. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Dh lame xturun lumut, sibuk memanjang tahun ni.
    Teluk batik pun kena air besor, baru best main jigging
     
    pikor likes this.
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Huhh teruja amat sampai ripit jawapan hahaha

    Sapa ada trip klu takde geng leh ajak I, free anytime anyday sebab dh tak kerja
     
  14. eizam

    eizam Marlin


    jom2... awal oktober nie...
    kawan2 opis nk mandi manda sambil test ilmu tengas....


    *zam baru lps update forum/page sendiri..... ke Sg. Bil tanjung Malim...
     
  15. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    kalu ade turun kabo le teman nak ngeko hahahaha...
     
  16. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Jommmmm
     
  17. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    Assalammualaikum..
    trip ke kole gule mncari sekap gagal menjejak sekap sbab ayo penuh smpi kebun sawit dah jd paye :(
    tp kami tak gagal utk bwk seko due hasil Alhamdulillah ruan dan bandang penyelamat kompow hahaha...
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    membe teman begaye dgn bandang kaso nye, bedebo kate nye dgn tarikan si bandang hahaha...
     
  18. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Wowww bestnya
     
  19. pikor

    pikor Nak gi mancin ajak le teman 0192008083

    Best mende nye yop manba_nkk nak tumpo rase nye jln kaki 14km pegi balik hasil 2 eko ruan je sekap tak mandang hahahahahaha...
     
  20. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Dh namanya mancing, ada kala pecah tong kadang kumpau tu biasa le, yg penting enjoy
     

Share This Page