Sebarau Kuala Kangsar

Discussion in 'Air Tawar' started by cooyard, May 9, 2011.

  1. cooyard

    cooyard Marlin

    Saper pernah casting or bottom sebarau kat tepi taman kuala kangsar?
    Taman yg area memula nak masuk pi area istana, atau jeti nak menyeberang tuh?
    Tempat makan cendol tepi sungai tuh?
    Semlm kawe bawak anak2 pi jejln dan main kat tmn tu, nampak la ramai org dok manceng.
    Diorang dok mancing jelawat dan lampan guna buah sawit dan ader yg guna manceng jala.
    Ader nampak kelibat ikan, besar gak, pakcik yg dok mancing situ ckp sebarau. kawe try
    la casting guna spoon, tapi x ader yg mengejar spoon.
    Dengar citer lg, diorang(Polis/Bomba) nak tahan air, bab ader bedak jatuh sungai, mayat x jumper lg,
    kalu betul, pesta ikan la tepi jeti tu bab air akan surut.
    Betul ker? cer citer....cer citer....
     
  2. shahrizal

    shahrizal Maxis:0123278702 #Shah Alam-Tapah-Bukit Payong

    ada kes budak hilang kat area situ tp dah dijumpai mati lemas...jika casting x pasti laa,kene try and error.. kene tnya otai2 Pnet yg penah manceng kat situ la.. ;D ;D
     
  3. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

    sebarau situ mmg susah nk mkn besi bro...ntahla,,terlebih mkn laksa kot hehe...
     
  4. joran huduh

    joran huduh huduh lagi hina tapi mau yg terhebat!

    kalau macam tur..kenan cangkuk bawang laa pulak...utk laksa..
    ;D ;D
    :eek: ;D
     
  5. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

    hehehe.....
    sebarau mmg banyak area kuale nie...
    g syok klu lepak mlm2...
    meletup2 dia sambar ank ikn...
    tp nk cast xspai hahaha...
     
  6. reezal

    reezal 013-4261859

    wah best nie...saya penah turun tasik raban..member ade dapat sekor sebarau..kami pegi kat belah kedai makan tue...ramai rupa nye geng mancing area kuala kangsar..boleh lah kalau saya balik sane turun mancing same2.. ;D
     
  7. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

    geng kuala kangsar mmg ramai bro...tp rata2 cam bro gak duk merantau hehee....
    kwn sdiri pn xabis explore g lubuk tpt sdiri hehehe....
     
  8. joran huduh

    joran huduh huduh lagi hina tapi mau yg terhebat!

    ngeri temann tengok.. avatar mike... :( :( :(
     
  9. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

    hehehe...
    biase la bro...pemancing...
    xsah klu xkna hahaa
    pengajaran smua nie..
     
  10. wantan147

    wantan147 Siakap

    woooo... :eek:
     
  11. iguana

    iguana mana mau ngail?0125298826...

    salam..teman kawin ngn org kuala...
    sg perak ni mmg byk sebarau...
    tapi lg best kalo msk belah2 karai tu...
    sungai situ byk reba2...so,lbh syok cast sebarau...
    bsk teman blk kuala,ptg nk try explore sg situ...
    ada nk ikut msg2 la...hehehe ;D ;D
     
  12. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

    kwn pn nk blk kuale gak bro mlm nie...
    klu terjumpa port baek nyer bgtau le hehehe..
    no phone kwn kt avatar tu ;D ;D
    klu blk sna kwn tiap2 ptg ade kt kolam bayo kg cheh@pn kolam beluru..
     
  13. iguana

    iguana mana mau ngail?0125298826...

    ptg bsk teman plan2 nk msk area kg jawang...
    kalo jd p teman msg... ;D ;D
     
  14. Bujang Senang

    Bujang Senang tak nak membangau dahhh.....!!!!!

    uiii....meriahnye hehe... :eek: :eek:
    teman rasa mcm pnah nampok kolam mancen beluru..kat jalan sayong ke ek? ??? ???
     
  15. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

    kolam lain 2 bro...
    kt sayong mmg ade kolam...
    tp nie yg nie kt kg beluru...
    jauh skit dr jalan..signboard pn tarak hehehe...
     
  16. adiesick

    adiesick casting,casting,casting..!!!

    boleh carikk neiii..kolam baekk
     
  17. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    cepat2 explore bro..blh kawe singgah nnti..hehehe
     
  18. iguana

    iguana mana mau ngail?0125298826...

    aritu da survey ngn checkciboo...pot cantik cuma kawsn casting terhad,..kalo ada sampan insyaallah bley explore lbh baik... ;D ;D
     
  19. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    teman yg biase nampak geng2 bangla mancen keli kat area air parit yg keluar sebelah jeti tu ::) ::) ::) ;D ;D ;D
     
  20. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    klau bersampan siap..2 yg susah nk singgah jap..hehehe
     

Share This Page