SAPA PERNAH PAKAI MOTO KUASA TINGGI & KAPCAI....???

Discussion in 'P.NET {SUKAN & REKREASI} ---> Bukan Sekadar Memanc' started by joran maluri, Jun 4, 2010.

  1. mhafizahmad

    mhafizahmad Tenggiri

    tapi AZURAMENGAMUK dah ado hobi baru skang.. ;D ;D :D ;)
     
  2. uda_tongster

    uda_tongster dtg dgn joran pulang dgn ikan

    bab ni nak den suko...memang hobi dr kocik tp dah bosar baru dapek ngaso pakai..apo hobi azura mengamuk skang bang??hehhe..den minat mtr2 bosar nih..
    yang abg CD post gambar kek rombang paneh x salah pojie a.k.a manggo kawen tu sei ado time tu bersamo jentera baru dtg ngn EJ skali.....agak2 konal ko kito??huhu...sorry kalo silap ;D ;D ;D
     
  3. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    sapo tau skarang Virago XV535 berapa hengget rega?
     
  4. amiecorp

    amiecorp Kuantan Angler Team - KAT -

    salam. memula sy pakai suzuki cup. org panggil suzuki pulut. choke kat tgh tu. beli dulu rm30 je kat sedara. pastu pakai rg sport wat main ngan 125z. hehhe... leh la tapau tapi motor tu tinggalkan kan kajang tinggal gitu je pasal nak pindah kuantan. takde org nak bawak balik. dalam pakai rg tu pakai tzm. dah jual lepas balik konvoi penang. org tua nak pakai duit. pastu pakai 125z. pastu rxz. rxz tu bagi adik. dier wat main sprint kat jb. beli plak panther jerung. sampai sekarang ada lagi. boring main 2 stroke beli plak naza gtr. panther kadang2 je pakai. time nak melawa je pasal motor tu dah makeup. gtr ni tak payah make up dah lawa. macam R1 sikit. hehehe... tambah audio je wat sedap jln jauh@ konvoi. tgh ushar R1 ni. hehe ;D
     
  5. uda_tongster

    uda_tongster dtg dgn joran pulang dgn ikan

    pakai r1 singapore je boh murah skit.huhu
     
  6. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    salam smua...
    selamat tahun baru...
    nak beli moto baru ke ye.... ;D
     
  7. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    Salam, selamat tahun baru..
    Moto kat darat ke kat laut tu tuan...
     
  8. uda_tongster

    uda_tongster dtg dgn joran pulang dgn ikan

    dua2 mtr sapu bos..mtr darat dah ada yg kuasa tinggi yg air nye x de lg..hehe ;D ;D ;D
     
  9. impreza

    impreza DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225

    salam......den cumo bagi cadangan seposen yo.....
    kalau nak amik motor biarlah amik motor plet malaysia....
    kalau amik motor singapura,risiko byk beb.....kalau eksiden ,mati katak bro...insuran tak cover...
    pastu kalau ilang...lagi nangis.....burn cam tu jer....bkn leh claim pun....
    1 lagi....jpj ngan polis cukup suka tahan motor plet singapura...
     
  10. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    SILAP2 BELI KANTOII...( MOTO CURI ) ??? ??? ::)
     
  11. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    :D :D
     
  12. ray_mie

    ray_mie Marlin

  13. anat68

    anat68 Marlin

     
  14. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    MEMANG ADO SINDIKET BAWAK MOTO S'PURE..

    PASTU KLON MESIA NYA PLAT NO... ???
     
  15. ray_mie

    ray_mie Marlin

    as salam tuan2....

    hambe ader info ckit....
    ader satu R1 kaler merah tahun 2001 kat pejabat kastam pelabuhan utara nak di lelong.....
    harga tender klu tak salah RM8000 (ekzos akrapovic)....
    no pendaftaran dh siap convert plat malaysia BLB XXXX......
    sape2 yg brminat bole la tgk.....

    selain tu.....
    Subaru Impreza WRX STI - Harga Tender RM40,000 (no plat reg sama mcm R1 BLBxxxx)
    Suzuki Swift Old Skool - Harga Tender RM5000 (no plat reg sama mcm R1 BLBxxxx)
    Mitsubishi Galant - Harga Tender x pasti (no plat reg sama mcm R1 BLBxxxx)
     
  16. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    takut naik motor, bawak motor... ;D
     
  17. sham82

    sham82 SAT 17 - 0163389386

    tuan, cmne nak join tender tu..kasik info skt..barang baik ni..
     
  18. ray_mie

    ray_mie Marlin

    Ride Amal Berbuka Bersama Anak Yatim (Bangi) Ramadhan 2009........

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    Kawasaki Charity Ride (Klang) Ramadhan 2010.......

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    sekadar berkongsi kemeriahan aktiviti yg sama walaupun pun disambut dgn kesederhanaan......
    apa yg penting ukiran senyuman kegembiraan anak2 ini menyambut kunjungan kita......
    klu ader lebih kita bg lebih, klu ader hanya yg termampu pun amat bermakna bagi mereka ini......
    jom anglers kita pula beramal...... ;) ;) ;)

    http://www.pancing.net/index.php?topic=20103.0

    sekian, salam ramadhan......
    selamat beramal.... :)
     
  19. ray_mie

    ray_mie Marlin

    tak pasti la tuan.....
    kena tanye ngan pegawai kastam yg incharge.....
    ader borang kena isi...
     
  20. kimie

    kimie Marlin

    PERGHHHH !!! TUAN RAY_MIE ...TERBAEKKKKKK !!!

    TAHNIAH !!! TAHNIAH !!!! TAHNIAH !!!!
     

Share This Page