>SALAM< : APEKAH GEWANG SESUAI UNTUK PANCINGAn HARUAN

Discussion in 'LURE, JIG aka. GEWANG.' started by budakjiwang, Nov 11, 2010.

  1. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

    GEWANG SESUAI UNTUK PANCINGAn HARUAN
     
  2. deviljinz

    deviljinz Marlin

    macam2 bleh guna bro...janggut (spinner bait), SP dan kalu nak best katak hidup.
     
  3. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

    ooooooo....ok2x...tp care nak gune cmne....?
     
  4. zyul

    zyul Bilis

    antara lures yg memang membuka napsu haruan nih bg saya adalah topwater mcm pencil,popper,& katak propeller tu.. ;D

    then second fav sy pakai sp grub & katak..

    gewang selaman lum penah dpt lesen la kecuali sp yg di combine dgn in line spinner atau propeller..mmg masyuk hehe

    ni kat tempat sy la ;D
     
  5. ras

    ras ras@pancing.net

    so far pakai yang macam pencil,ikan tu x pernah dapat g,p pakai jangut,hehe,mantap,main top watwer je
     
  6. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    ;D ;D ;D
     
  7. ras

    ras ras@pancing.net


    asal agak nye tuan tengas ni gelak2 ye ??? ??? ??? ??? :p :p :p
     
  8. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Dio suko hati nak buek camno,buleh tgk jo la jang ;D :D
     
  9. ras

    ras ras@pancing.net

    emmmmmmm..........tengok je lah ;D
     
  10. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

  11. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    semua gewang yang kat atas tu memang killer untuk haruan... ;)
     
  12. ras

    ras ras@pancing.net

    x de nak tambah ke tuan berudu????
     
  13. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    x der.... semua SDA ;)
     
  14. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    harap maaf... persoalan tidak dapat dijawab sebab saya tak pandai guna gewang... :D
    saya mancing haruan biasa guna katak hidup... atau pong cicak... ;D
     
  15. ras

    ras ras@pancing.net

    tuan try guna cicak plastik,,nnt dah le jwb ;D ;D ;D
     
  16. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Paling senang ialah ......................... bro budakjiwang ajak kami p buru haruan sekali, dari situ kami akan ajar/tunjuk/kongsi cara n gewang terbaik ... ;D :D ;D ;) ;)
     
  17. ras

    ras ras@pancing.net


    ;D ;D ;D ;D,komplot2
     
  18. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    ades...... ;) ;) ;) pedih ulu hati :p :p :p
     
  19. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

    hahaha , tuan manba jgn lupekan otai haruan iaitu tuan tm kite !! ;D
     
  20. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    pedih dah sampai urat keting pulak dah :p :p :p
     

Share This Page