Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... temberang 82

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by yj09, Oct 3, 2011.

Tags: Add Tags
  1. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    Re: Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    perghhhh bosarnyoooo :eek: :eek: :eek: tahniah tuan ;D ;D ;D
     
  2. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    tq jai... jom kita carik lagi geng2 ruan tasik BB.. hari tu pi sekap 3 hinggit rabut 3 kali hampes tu...
    makin kanak2 pulak sekap dia..

    ingat mlm ni kalau cuaca cun nak ngetesst fatin...huhu
     
  3. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    mmg bosar2 kat sini cuma syusah nak makan umpan... lauk byk sangat kot kat sini...
    bila nak ajak teman pi lubuk2 perak? huhu

     
  4. along_penn

    along_penn Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    rindunyeeeeeeeee patin sg banting nie........ ;D ;D ;D
     
  5. jai peon

    jai peon Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    jom2.. tp mlm ni mcm nak ujan je...
     
  6. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    mmg ujan.. pgi tadi pun ujan..
     
  7. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    jom ngetest.. huhu..
     
  8. along_penn

    along_penn Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    buleh saje......hehhehe tunggu teman dtg sana nnti teman roger tuan yj ye....
     
  9. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    Ehem.. Ehem.. "Masihkah Kalian ingat pada Hamba.." ayat seorang lejen... ;D ;D ;D ;D

    [​IMG]

    Teman diamanahkan oleh Tuan Master Otai Patin Banting, Tuan YJ09 tuk sampaikan salam pada sumer dan pesanan beliau... "Patin dah boiling yooppp.... ;D ;D ;D"
     
  10. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    Tq Daqlie.... kantoi den ngetest sesorang.... baru nak temberang sikit... huhu
     
  11. wakdat

    wakdat Marlin

    WAHH..SEMALAM BARU SINGGAH UMAH KAWAN KAT TAMAN MAS..DEKAT2 KG PATIMAH TUUU...HUHU.. :D
     
  12. yj09

    yj09 Marlin

    Patin tengah meriah ni... peti ais terus penuh sekali turun... huhu... cuti2 ni mehle layan fatin...
     
  13. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Ni jemputan dah buka,apalagi taruk nama penuhkan rod tepi sungai
     
  14. yj09

    yj09 Marlin

    ape lg sebelum patin pupus lari naik dengkil.... kita gasak dulu kat banting..
     
  15. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ


    Jauh betul nak berhijrah patin ke Dengkil,tak lepas lompat empang loji air tu ;D ;D
     
  16. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Uishh lepas la.. dier naek lif.. ;D ;D
     
  17. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Cis....... x kan hasil YJ aje.... sape yang pegi minggu lepas? bangau ker?
     
  18. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    sape lagi abam du? ??? ???
     
  19. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    bersinar mata otai YJ,,,, ;D ;D ;D ;D
     
  20. ewak

    ewak Arowana

    telapia tarak kaa :)
     

Share This Page