Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... temberang 82

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by yj09, Oct 3, 2011.

Tags: Add Tags
  1. xpuyupuyu

    xpuyupuyu 0122266106

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    terbaik ni ni, selalu turun banting tapi tak tau nak terjah kat mana.
     
  2. ray_mie

    ray_mie Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    salam....

    tahniah YJ.... ;)
    godang nyer haruan tu...... :eek:
    casting pkai katak idup ke YJ.... ???
     
  3. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    aku kadang2 casting haruan area banting jugak, tapi main redah je kt mn2 parit yg aku rasa berpotensi naikkan haruan. Yg slalu dapat curut jela, xtahu pulak ada yg besor.
     
  4. cakcibor

    cakcibor Siakap

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    beso haruan nye...umpan ape bro?
     
  5. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    Fuh.... besaq betul? pakai umpan Puyuh ker umpan katak Yj09?
     
  6. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    Amboi Tuan YJ kalo x MEGA mmg x sah... Tahniah2... ;D ;D ;D
     
  7. scot

    scot mencari pengalaman

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    guna umpan bege bakar tuan raymie du....hehehehe...larikkkkkkkkkkkkkk... :D :D
     
  8. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    pergh.... kalo berger tu, x sempat kemulut ghuan dah habis kena sesah dulu ar.... ;D ;D ;D
     
  9. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    umpan casting besi spesial tasik BB... ni yang ke-4... mmg susah nak dapat...sekali kena mmg bagak2... ada jugak
    yang pakai katak... rapala... ada cerita gantung tilapia pun kena...

    kalau area banting ni nak terjah parit2 mmg syusah le.. hari-hari orang cast... kanak2 pun susah nak kena.. dulu
    aku terjah sampai kebun2 sawit sampai kat kelanang... morib...ada pun kanak2 je..

    Belida nampak meriah... cuma kecik-kecik lagi... ptg tadi try umpan seluang... ampess....
     
  10. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    kulaan... bila nak bawak aku port2 baru?
     
  11. ewak

    ewak Arowana

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    simpan stok skit utk aku..bakau pon sodappp
     
  12. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    kotoknya bibik kat sepang dah booking... takut kojol je ni...

    yok kita jaring tasik BB... tilapia saiz sedang dah penuh tu...
     
  13. ray_mie

    ray_mie Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    kekekekekeke..... ;D ;D ;D
    sempat lagi korang gangnam aku yer....... ::) ::) ::)
     
  14. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    berger ko banyak nooo kuahnyeee.. keh keh..
     
  15. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    [​IMG]

    tahniah tuan YJ09... ;)

    memang bosar ehh...2 kilo susah mo dapatla sekarang...

    kecuali umpan puyuh... ;D ;D ;D ;D
     
  16. zest

    zest alhamdulillah-ReZeki dari ALLAH SWT

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    puiiyooo ....kn belajor ngan tuan yj09...teman yg dok sebelah tasik tu pun xpenah dapat beso22 nie...anak22 curut jer yg usik,belakang surau tu port teman.... :mad: :(
     
  17. scot

    scot mencari pengalaman

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    ;D ;D :D...terliur negoknyer... :p
     
  18. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    Nak mancing kah nak SEMBAT wei ;D ;) ;D
     
  19. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    tuan manba..nak sembat ikan tasik BB belum matang.. tilapia ngan belida semua saiz kanak2 lagi skrg ni..
    ingat nak try siasat patin banting lak ni...
     
  20. jai peon

    jai peon Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    terbaeekkkk tuan...
    bila nak ajar wa kesting ruan BB nie...
    he he he..
    ;D
     

Share This Page