Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... temberang 82

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by yj09, Oct 3, 2011.

Tags: Add Tags
  1. ellie2705

    ellie2705 016-3744547

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    Minggu depan la Long, kalu x hujan kita serang
     
  2. along_penn

    along_penn Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    minggu depan hari ape?..aku on je lie....moh le kt serang....gigil nie ;D ;D
     
  3. ellie2705

    ellie2705 016-3744547

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    Sabtu malam mggu ke.
    Mintak2 la x ujan
     
  4. along_penn

    along_penn Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    hehehe terbaek....ape2 roger je....sudah gigil lama dengan ini patin ;D ;D ;D
     
  5. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    wow...ade komplot..
     
  6. ellie2705

    ellie2705 016-3744547

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    Jom la joint sama AS
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    Semoga naik patin monster nanti ;)
     
  8. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    wow... ::) :eek: :eek:
     
  9. mohd nasaruddin

    mohd nasaruddin sepit biru

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    pating sungai besss tu.... manissss
     
  10. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    otai jenggo sudah dtg... nk tanya ckit.. skrg nii area kg fatimah tu org layan jenggo tak... depa kata dah kurang... betoi ka..sbb air x cntek n br lps mabuk.. ;D ;D
     
  11. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    ari2x mabuk... pyah la gitu.. ;D ;D ;D ;D
     
  12. mohd nasaruddin

    mohd nasaruddin sepit biru

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    terakhir saya turun sana tahun lepas. bulan 12.... kat sana udang /ikan selalu mabuk dan mati....pencemaran air yang melampau.. dari kilang besi yang berada di bahagian hulu... dan juga pencemaran dari bandar2 yang bawa ke situ....jika belah kajang banjir semua sampah sarap akan masuk ke sungai tersebut....yang sedih tak ada tindakan di ambil.
     
  13. poyor7

    poyor7 Rempit sambil mancen

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    nak wat camno....semuanya main pejam mata je.....sbb bagi dorang especially yang ada kuasa nie selagi sungai tue takde kepentingan takde la dia pandang....ado menteri sibuk tebalkan poket....ado JAS....makan tido makan tido......ado karam singh walia....harap publisiti je lebih.....heheheheh
     
  14. mohd nasaruddin

    mohd nasaruddin sepit biru

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    ni pada 3 /12/2011 hasil dekat 2 kg
    [​IMG]
     
  15. mohd nasaruddin

    mohd nasaruddin sepit biru

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    ni sebahagian yang sampai kat rumah...dah bagi adik kat shah alam
    [​IMG]
     
  16. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    tu dia..tima kasih atas info tuan... patut laa kurang, tgk pada gmbar tuan tu mmg jauh beza hasilnya ms trun aritu..pakcik kt ctu kata.layan keli bole laa.. jenggo dah abih... patin plak sombong ke main... ::) ::)
     
  17. mohd nasaruddin

    mohd nasaruddin sepit biru

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

     
  18. yj09

    yj09 Marlin

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... mega kg fatimah 71

    update dari banting baru....hasil casting ptg tadi...

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    huhu.. mmg kasar2 ikan tasik banting baru ni....
     
  19. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    Hulamak.. Gemuk betul ruan banting baru nih.. Tahniah Tuan Yj.

    p/s: nk merase jgk tarik yg gemuk camtu pkai SP. ;D ;D ;D
     
  20. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Re: Hasil dr Banting..1,6,7,8,11,12,13,18,26,27,31,34... haruan banting 81

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....ado lagi monster kat banting baru tuh ye.......nih yg nak turun sana balik nih.......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
     

Share This Page