PUSH TO TALK

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by bidan, Jun 13, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    best gak kalau guna ptt ni....satu malaysia boleh tu....
     
  2. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    AMACAM BARANG SAYA BAGI ARI TUH.....
    ADA POWER KA....MAU LAI KA....
    JAP LAI NK KUAR AMIK BRG, NNT MLM ONLINE BALIK
     
  3. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    Pricing mcm mana bro ??
     
  4. marley

    marley kesian kat ikan...

    kong kong kong
     
  5. terbaek wok

    terbaek wok Tenggiri

    gegege~~ sy dah lm dah guna PTT nie... kroni sy cenel P6.... geng runner kl...tk sangka lak pnet pon ada cenel , nnt2 leh add~..
     
  6. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    ermmm...ramai la masuk ptt lopeh ni......kung..kung..
     
  7. cik_einn

    cik_einn Guest

    tak dapek la den join PPT nampaknya....phone motorola, line celcom lak...apo ko bondo PTT ni sebona eh...macam walkie talkie ke??
     
  8. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    camtu la lebey kurang..........
     
  9. bidan

    bidan "Mancen sampai Pensan"

    ALaaaa.... no celcom tu kan ke boleh tukar kepada maxis.... tukar je... bleh kita ber PTT toint toint tointsss
     
  10. cik_einn

    cik_einn Guest

    abg bidan saya loyal kastemer kaler biru tu...nk tulun melayu katakan.... ;)
     
  11. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    salam'kum

    PTT...dulu kawan eden sibuk suruh modified sebab nak dapatkan signal lebih...sapo signal paling kuat dio la yang boleh kick user...makno eh manjang dio lah yang boleh bercakap....kesian eden tengok h/pone eh....modified button sampai terkeluar....peh tu duduk atas motor/tempat gelap/borak sengsorang......siap upgrade software version....poning eden....perkataan yang paling eden tak suko......LOJOSHHHHH. heeeeeeee...tapi ok dapek ramai kawan gak..

    *eden hari-hari memang pakai radio pun.......roger yacht control foxtrot mike serra request time check over...
     
  12. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    samo la kito...den pun tetiap hari pkai radio gak...hehehe..

    tapi layan SINAR.FM la.......hahahaha
     
  13. terbaek wok

    terbaek wok Tenggiri

    PTT tuk save credit je laa...tp syok jgk tiap2 mlm leh dgr kwn2 meracau karok n jamming lupa diri...hahaha :D
     
  14. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    setuju....save...

    biasanya kami ramai on PTT menjelang cuti perayaan...

    bole tlg update kesesakan lalulintas....dan keadaan semasa sesuatu destinasi tu...
     
  15. bidan

    bidan "Mancen sampai Pensan"

    Betui betui... berita sentiasa terkini... khasnya lokasi kengkawan.
     
  16. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    salam'kum

    eden tengok surat kobaaaa.........samsung ado kelaurkan H.PONE yang dah siap PTT....makno ehhhh tak yah modified lagi...memang dah siap dengan high frequency dan signal sekali.....
     
  17. bidan

    bidan "Mancen sampai Pensan"

    BANYAK GAK JENAMA YG ADA ICON PTT NIH. MOTOROLA PUN ADA. TAPI TAK BOLEH. NOKIA COMFIRM BOLEH BILA ICON PTT. JENAMA LAIN MUNKIN KENA TANYA MAXIS LA KUT. TAPI RASANYA MMG TAK BOLEH. TELEFON MODEL NOT RECONIZE
     
  18. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    salam'kum

    pengumuman baik untuk ahli PTT.........

    SAMSUNG RUGBY II
    KHUSUS UNTUK PTT
    TEKNOLOGI HSPA 7.2Mbps
    SIJIL STANDARD TENTERA MIL-STD-810G
    TAHAN DEBU/GONCANGAN/GETARAN/HUJAN/KELEMBAPAN/SINARAN MATAHARI/KETINGGIAN/SUHU XTREME
    KEMAMPUAN 3G TERPANTAS DAN aGPS
    PEMBESAR SUARA BERKUASA TINGGI
     
  19. bidan

    bidan "Mancen sampai Pensan"

    Harganya laju dak wonderpets..... Kalau laju ber G G tak termampu kengkawan. Tu kalau betul boleh guna ptt, buatnya tak bleh guna masak... walaumacam mana pun... tuan wonderpets terai dulu. Kalau berkesan boleh kitaorang bertepuk tangan tanda kejayaan.

    p/s - sapa nak beli nokia 6288 untuk PTT kompom jalan. Abg bidan punya nih. dah tukar tepon baru arrr... yg lama nak kasi jual.

    WAJAH. MASIH CANTIK.
    SUARA. MERDU.
    RUANG SIMPAN - 1GB
    BAJU - ORI
    PANDANGAN - CAMERA 3G DEPAN DAN BELAKANG (BOLEH BER 3G BILA2 MASA. CALL NO NI. 017-5389717

    RM290.00 BOLEH KASI RUNDING LAGI... SIAPA BERANI CALL ABG BIDAN. 017-3789717
     
  20. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    salam'kum

    harga tidak diperolehi la bro bidan.......keluar dalam keratan akhbar minggu lepas......
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page