Pre Oder Reel From japan Update Reel

Discussion in 'Pasar Karat' started by t4lang, Aug 7, 2014.

  1. t4lang

    t4lang Marlin

    SALAM SEMUA....
    Mintak lalu ye otai2,tuan2
    MOD Kalau sesuai mintak pindah ke thread yang sesuai....
    tQ MOD

    Sesiapa yang nak beli reel/mesin boleh bgtau saya....Saya Cuma menolong mendapatkn Reel.
    Bagi tau Model,saiz,tahun,brand... insyallah sy blh carikan.
    dr kecik sampai ke basaq.... Multiplier/bangla tak di galakan sebab pos mahai...
    Barang akan di pos dr japan atau saya akan bwk blk sndiri next trip saya pada june, Nov & Jan.


    1. Saya akan pm gambar reel/harga
    2. Kalau setuju 50% depo diperlukan
    3. Bile dah order/check out saya akan bagi tracking num. Balance deposit diperlukan.

    Terima Kasih....
    Selamat Hari Raya

    coming soon

    japan made
    RM1350

    [​IMG]

    Japan Made
    RM600
    [​IMG]

    Sweden Made
    RM550
    [​IMG]

    Japan Made
    RM500
    [​IMG]

    Wasap/kol
    0136686585
     
  2. Seluang

    Seluang Marlin

    Re: Pre Oder Reel From japan

    salam
    torium 20/30 boleh ka???? ;D ;D ;D
     
  3. t4lang

    t4lang Marlin

  4. t4lang

    t4lang Marlin

    Update…
    Twinpower sold
     
  5. jamal_GT

    jamal_GT Pelata

    hi, ada link nya?, saya pun nak order:)
     
  6. t4lang

    t4lang Marlin

    Xde link tuan jamal....
    Next batch masuk ultegra 09 4000, kix kustom 4000
    Luvias 3000
     
  7. arul87

    arul87 Tenggiri

    ada lagi tak reel dari jepun yang akan di bawa masuk?
     
  8. Seluang

    Seluang Marlin

    Ada tu, pm jer tokey nyer
     
  9. t4lang

    t4lang Marlin

    Maap smua...lame xupdate.gambo baru akn di upload :p
     
  10. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Daus, reel Twinpower tu tak jadi ambiklah...so duit booking tu kira burnlah...maaf banyak2
     
  11. kunyitz

    kunyitz SABAR itu subur...

    ...latest update plsss..... ;D ;D ;D
     
  12. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    terbaikkk...
     
  13. epul

    epul Bilis

    Talang..bila nk up date ni..
    (Sudah tukar warga negara ka..hihihi)
     
  14. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hahaha
    Dh tukar pon still leh niaga ma
     
  15. Seluang

    Seluang Marlin

    Dah jadi warganegara jepun
    :)
     

Share This Page