Port menarik di Taiping & Seberang Perai ????

Discussion in 'Info pemancing' started by Bondiana, Mar 27, 2009.

  1. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    tuh cdgan baik tuh....mmg nak pegi pun 21hb nih ngan Bro Sea Prawn n Speedrider. Sedare PB x nk jion ker??
     
  2. speedrider

    speedrider Marlin

    jom la ikut ramai2. hehehe
    baju Pnettttttttttt!!!!!
     
  3. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    pergh.....semarak merah putih menganaz di bedong....
     
  4. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    CD jom lai JION......
     
  5. PB

    PB Tenggiri

    21 tu ak baru gerak dari johor balik taiping....
     
  6. The Devil

    The Devil Bilis

    aku kalau balik taiping , tak lombong kemunting , Kuala Gula..2 tu jer lah yang aku tau..kekurangan kaki di sana..
     
  7. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Tuh la pasal.....bosan jer aku kt tepeng tuh....x der activity
     
  8. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    boleh lah bond ..... p memukat kat hentian sg bakap tu.....ayaq dah melimpah......dlm ladang kelapa sawit..
     
  9. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Aik...tgh kursus pn online ka....hehehe...
    X branai saya nk pi sana bukan takat ikan jer, ular pn byk gak tuh
     
  10. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    time dah habis dah..... dah pukul berapa ni......kita bukan nak cari ulaq.....kita nak cari ikan...
     
  11. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Lagi pun x pandai nk memukat nih....pukat pn xdak....
     
  12. PB

    PB Tenggiri

    hahahahahahahaha....
    kalu air dah melimpah dalam sawit tunggu kering sikit la...
    pas tu try cast..
    mana la tau da rezeki dapat gak bujuk ka, haruan sesat ka, ketutu ka...
    hehehehehehe
     
  13. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    itu la pb aku suruh dia pi memukat......dia tak nak.....hang pi mengelau(macam main casting).....pun boleh gak
     
  14. PB

    PB Tenggiri

    jom sapa org tepeng nak join aku casting toman 15/5/10 nih....
    kalu org bukan org tepeng jom ler kalu nak join...
    hahahahahaha
    busan gak casting sorg2....
    ;D

    013 5906788 - shah
     
  15. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    casting kt mane?..bkt merah ke?
     
  16. PB

    PB Tenggiri

    ikut dan kat mana yg sempat...
    hahahahahaha...
    kalu nak g bkt merah kita g bkt merah..
    kalu nak g casting lombong kita g lombong...
    hahahahahahaha...
    kalu ikan x makan kita plak g mkn cendol ngan passembor...
    ;D
     
  17. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    cantikkkk..lyn kaloi pn ok gak kt bkt merah..hehe.kaloi size anak2..:D
     
  18. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    adoih......masa tuh dah x der kat darat la bro.....dah keje
     
  19. PB

    PB Tenggiri

    kalu 8@9 ada?
    hahahahaha.....
    belayar ke mana plak bro??
     
  20. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    org kapal..nk wat camne..hehe
     

Share This Page