Port haruan / toman area Alor Setar

Discussion in 'Air Tawar' started by kirimaru99, Jan 19, 2014.

  1. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

    Pandai betoi toman selangor nohh. Kih kih kih ;D ;D
     
  2. Deqmat

    Deqmat Tenggiri

    Abam mamba bole try kat casting kat ulu yam....toman megatron tgh mengamuk...pakai spinner bait besar brand fix or hinomiya yg action sama dgn buzz bait....buzz bait siam spoon xleh cast jauh sgt....kalau pakai top water lain mcm pensel or jump frog mmg kumpau...
     
  3. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Hari Rabu 12/2 aku balik kampong kt kola nerang,
    boleh le kita try skali area limbong kapal.
    Main kt air keluar dari terusan wan mat saman, dh lama xmain kt situ (boleh mengai kt situ ke?)
    Sape nk join?
     
  4. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

    Boleh ja mengai kt situ. Kalau nk mengai keli yg best. P kt tepi muzium. Hari jumaat atau sabtu. Cina buang ikan kt situ. Guna perut ayam, sat ja angkat, sat ja angkat.
     
  5. ras

    ras ras@pancing.net

    hehe..;D ;D..betol betol betol
    *tuan tanah ..dah selesai komplot tepek le hasil selai dua
     
  6. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

    Tepek hasil apaa. Asyik kumpau memanjang jaa. Kih kih kih. Nnti nk try patin plak. Baru ni kwn boleh patin 4kg.
     
  7. ras

    ras ras@pancing.net

    hihi...tu biasa le tuan....area byk sawah padi pun leh kumpau.. ;D ;D...tmpt saya ni lagi le...kikiki
    *waa...kasar tu....guna umpan apa tuan?
     
  8. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

    Umpan roti gardenia kosong jaaa.
     
  9. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

    Ada sapa2 tahu port haruan area Alor Star n Gunung jerai ?

    *Selain tali air*
     
  10. ras

    ras ras@pancing.net

    ceh...rezeki tu...enak dimakan begitu sahaja... ;D ;D
     
  11. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

    Kih kih kih. Ikan tk makan. Kita yg makan
     
  12. ras

    ras ras@pancing.net

    hehe...tu le pengubat time kumpau...tu sbb kena tinggal satu dua keping :p :p ;D ;D
     
  13. kirimaru99

    kirimaru99 Pelata

     
  14. ras

    ras ras@pancing.net

    baru tenang sikit fikiran...x de stress sgt kalau kumpau... ;D ;D
     
  15. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    InsyaAllah hari sabtu ni saya balik kampung kuala nerang, bolehla turun casting area Alor Setar
    Sapa-sapa nak join dgn saya, boleh roger saya utk tahu lokasi rahsia. Saya ada dari pukul 7.30pg hingga 12.00 t/hari je.
     
  16. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Huh lokasi rahsia tu, Mesti byk monster punya hihi
     

Share This Page